fbpx

CONCURS 

#1MaiFotogenic decat altul

ISEE shooting science multumeste tuturor participatilor la concursul de fotografie #1MaiFotogenic decat altul. 
Fotografiile voastre au fost inregistrate cu succes si urmeaza a fi validate, jurizate, iar apoi vom delibera cine este premiantul clasei. 
Pe 8 mai 2020 vom anunta fotografia castigatoare si autorul acesteia aici pe site si pe paginile noastre oficiale de Facebook si Instagram. Nu uitati sa ne dati Like & Follow pentru a fi la curent cu toate noutatile. 

Va tinem pumnii stransi!

PREMIANTUL CLASEI  

#1MaiFotogenic decat altul

Va multumim tuturor celor care ne-ati demonstrat curaj, talent si inspiratie in cadrul acestui concurs foto. Si l-am gasit si pe cel mai fotogenic, care s-a apropiat cel mai mult de idealul ISEE shooting science, de viziunea noastra si de ceea ce ne dorim sa scoatem din cursantii nostri.
Premianta clasei pe care o asteptam cu drag la un workshop ISEE sharing science la alegere este Alexandra Grigorean. Felicitari!

*Daca te-ai inscris in concurs, nu uita sa iti verifici e-mail-ul, atat in inbox cat si in spam.

© Alexandra Grigorean

FOTOGAFIILE #1MaiFotogenic decat altul

WORKSHOPS ISEE sharing science

ISEE shooting night

Sa fotografiezi noaptea nu e vreo teorema complicata, ci sunt doar cateva setari ce relationeaza intr-un mod special intre ele. Compozitia cadrului joaca un rol important folosindu-te de lumini statice si in miscare.

ISEE shooting macro

Nu este nimic mai satisfacator decat sa realizezi, cu ajutorul fotografierii macro, un print imens cu o insecta minuscula.  Tehnica ofera posibilitatea de a ajunge foarte aproape de subiect si de a capta ceea ce nu este vizibil cu ochiul liber.

ISEE shooting speed

High speed photography reprezinta stiinta de a captura imagini ale fenomenelor ce se produc intr-un timp foarte scurt. Daca esti un maestru al rabdarii, sau iti doresti sa iti educi nervii, te invitam sa practici tehnica.

Regulamentul Concursului

#1MaiFotogenic decat altul

Organizatorii Concursului

Articolul 1. Organizatorii concursului

Art. 1.1. Concursul “#1MaiFotogenic decat altul(numit in cele ce urmeaza “Concursul”) este organizat de ISEE shooting science (numita in cele ce urmeaza ISEE / Organizator), reprezentat prin Drilea Andreea Viorica PFA cu sediul in Brasov, Str. Armoniei nr.3, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. F08/1448/2009, CUI 26217080

Art. 1.2. Decizia de derulare a concursului conform regulilor din prezentul regulament („Regulamentul”) este finala si obligatorie pentru orice participant la Concurs („Participant”). Regulamentul oficial este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania.

Art. 1.3. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricare din conditiile stabilite in prezentul Regulament in perioada desfasurarii Concursului, din motive intemeiate, dar nu inainte de a anunta Publicul despre aceste modificari.

Art. 1.4 Prin inscrierea in concurs, participantii isi exprima acordul implicit ca fotografiile lor sa poata fi facute publice si utilizate in scop publicitar de catre organizatorii concursului, inclusiv pe paginile de Facebook și de Instagram ale ISEE.

Conditiile de participare

Articolul 2. Denumire. Durata. Locul desfasurarii.

Art. 2.1. Concursul poarta denumirea “#1MaiFotogenic decat altul”. Participantii pot inscrie maxim 3 imagini din portofoliul personal cu tematica “Portret”. Imaginile pot avea orice format.

Art. 2.2. Concursul se desfasoara pe teritoriul Romaniei, in perioada  1 – 3 mai 2020, online, pe platforma ISEE dedicata concursurilor, cu adresa web http://i-see.ro/concurs-fotografie

Articolul 3. Dreptul si conditiile de participare

Art. 3.1. La concurs pot participa toate persoanele cu varsta de peste 18 ani. Acestea pot inscrie maxim 3 fotografii din portofoliu, cu tematica “Portret”. Apreciem imaginile care sunt bine compuse, incadrate, echilibrate cromatic, dar mai ales pe cele care transmit emotii puternice, spun o poveste si au, de ce nu, o aura de mister. Participantii vor incarca imagini in care sa aiba in vedere criteriile de compozitie si estetica fotografica, scopul fiind acela de a publica cele mai interesante si creative lucrari personale.

Articolul 4. Modul de desfasurare a concursului

Art. 4.1. Fiecare Participant la Concurs care incarca in formular http://i-see.ro/concurs-fotografie maximum 3 fotografii care respecta cerintele concursului, in perioada 1 – 3 mai 2020, va intra în concurs pentru premiul oferit. 

Art. 4.2. Fotografiile pot fi neprocesate sau procesate, dar se accepta si colaje, manipulari diverse, pentru ca, de ce nu, sa dam frau liber creativitatii! 

Art. 4.3. Toate fotografiile inscrise in concurs vor fi jurizate conform criteriilor fotografice: compozitie, cromatica, incadrare, poveste etc., iar castigatorul va fi ales de catre juriul format din profesor fotografie Andreea Drilea, fotografii Diana Maniu si Mihai Chitu, precum si Marketing & Communication Manager Alina Tomici.

Articolul 5. Conditii de validare

Art. 5.1 Pentru ca un Participant la concurs sa fie considerat eligibil, trebuie sa indeplineasca cumulativ următoarele conditii:

Sa incarce in platforma dedicata de concurs ISEE maxim 3 fotografii in perioada 1 – 3 mai 2020, folosind un serviciu online de transfer precum WeTransfer, Google Drive, Dropbox etc.

Fotografiile trebuie sa fie in format .JPEG

Sa fii implinit varsta de 18 ani pana la data de 1 mai 2020, inclusiv.

Sa respecte conditiile de desfasurare ale Concursului.

In acest sens, Organizatorii isi rezerva dreptul de a nu publica imaginile care nu respecta aceste conditii si de a nu onora solicitarile venite din partea Participantilor care incalca conditiile de organizare a Concursului printr-un act de rea-credinta care poate fi considerat o frauda, o tentativa de frauda sau un abuz. Prin frauda se inteleg: orice actiune sau inactiune a Participantului care constituie o incalcare sau o tentativa de incalcare a obligatiilor sale legale sau a celor asumate prin participarea la Concurs, cu intentia de a produce fie Organizatorilor, fie unui tert, un prejudiciu de orice natura sau de a obtine un folos necuvenit pentru si / sau pentru o alta persoana sau actiunea/ inactiunea Participantului care are drept consecinta producerea unui asemenea prejudiciu sau obtinerea unui asemenea avantaj.

Art. 5.2 La acest concurs nu pot participa colaboratori ISEE.

Art. 6. Desemnarea castigatorului

Art 6.1. Jurizarea se va desfasura in perioada 4 – 7 mai 2020. Juriul va desemna 1 castigator in data de 8 mai 2020, conform criteriilor fotografice: compozitie, cromatica, incadrare, respectarea temei, emotie, poveste etc.

Art 6.2. Castigatorul Concursului va fi anuntat pe data de 8 mai 2020 pe:

a) pagina de Facebook ISEE 

https://www.facebook.com/ISEE.Shooting.Science/

b) pagina de Instagram ISEE 

https://www.instagram.com/isee_shooting_science/

c) adresa de e-mail pe care a furnizat-o in datele de inscriere in concurs.

Art. 7. Premiul si inmanarea acestuia

Art 7.1. Castigatorul va fi anuntat conform regulamentului, acesta avand la dispozitie 72 de ore de confirmare de la data anuntului de castigare. 

Art 7.2. Dupa validare, premiul va fi livrat la adresa de e-mail indicata de catre castigator.

Art 7.3. In cazul in care castigatorul desemnat nu va putea fi contactat si/sau nu va putea face dovada ca fotografiile ii apartin, ISEE va inmana premiul rezervelor desemnate de juriu, in ordinea desemnarii.

Art 7.4. Premiul consta intr-o participare la oricare din worksho-urile de fotografie online sau offline organizate de ISEE pe o perioada de 12 luni.

Art 7.5. Valoarea totala a premiului, la pretul de lista, este de 400 lei.

Art 7.6. In momentul primirii premiului, castigatorul va fi legitimat si va avea obligatia de a completa si semna un proces verbal de predare-primire a premiului.

Art 7.7. Premiul nu poate fi preschimbat in bani, total sau partial. 

Art.7.9 Pentru a putea intra in posesia premiului, castigatorul trebuie sa trimita o copie CI, lizibila in e-mailul de confirmare.

Legalitate

Articolul 8. Taxe si impozite

Art. 8.1. Organizatorul Concursului nu este raspunzator de plata taxelor sau obligatiilor financiare, conform prevederilor legale in vigoare.

Articolul 9. Forta majora.

Art. 9.1. Pentru scopul acestui Regulament, forta majora inseamna orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau prevazut de catre Organizator, inclusiv imposibilitatea Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a-si indeplini obligatiile asumate prin Regulament.

Art. 9.2. Daca o situatie de forta majora impiedica sau intarzie total sau partial executarea Regulamentului si continuarea Concursului, Organizatorul va fi exonerat de raspunderea privind indeplinirea obligatiilor sale pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi impiedicata sau intarziata, conform art.1351 C.civ. Organizatorul, daca invoca forta majora, este obligat sa comunice participantilor la Concurs cazul existent in termen de 5 zile lucratoare de la aparitia cazului de forta majora.

Articolul 10. Litigii

Art. 10.1. Orice reclamatie avand ca obiect “Concursul” poate fi adresata in scris la adresa sediului social al Organizatorului specificata in acest Regulament sau trimisa pe e-mail la contact@i-see.ro in termen de maxim 7 zile calendaristice de la data la care s-a produs evenimentul reclamat.

Art. 10.2. Eventualele neintelegeri aparute intre Organizator si participantii la Concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutonate de instantele judecatoresti romane competente.

Articolul 11. Intreruperea concursului

Art. 11.1. Organizatorul isi rezerva dreptul de a intrerupe concursul oricand pe parcursul desfasurarii acestuia, cu informarea prealabila a publicului prin mijloace de comunicare corespunzatoare.

Articolul 12. Regulamentul concursului

Art. 12.1. Regulamentul Concursului este afisat si disponibil gratuit pe site-ul oficial al Organizatorului la adresa https://i-see.ro/concurs-fotografie  pe toata perioada de desfasurare a Concursului.

Art. 12.2. Simpla participare la acest Concurs echivaleaza cu/implica cunoasterea si acceptarea integrala si neconditionata de catre orice Participant a prevederilor si aplicarii prezentului Regulament in ceea ce priveste Concursul.

CURSURILE ISEE shooting science

ISEE rookie

E normal sa nu stii nimic despre fotografie si in acelasi timp sa simti ca ai vrea sa-i cunosti secretele. Nu-ti ramane decat sa faci primul pas in universul fotografic, iar timp de doua zile vei afla care sunt toate elementele esentiale.

ISEE far gone

Pentru tine relatia diafragma – timp de expunere – ISO nu e o limba straina. Dar cu setarea luminilor de studio cum stai? Hai sa-ti duci jocul la urmatorul nivel in doua zile de curs foto avansat si intensiv. 

Grupuri mici, atentie maxima

Mentinem clasele mici cu grupuri cuprinse intre 6 si 10 cursanti, pentru a ne asigura ca pleci de la curs cu lectia invatata.

Locatie accesibila in Bucuresti

Ne gasesti la numai 5 minute de mers pe jos de la statia de metrou Grozavesti si tot atatea din Regie, pe Intrarea Ochiuri nr. 8, sector 6.

O gama larga de cursuri

Iti oferim o varietate de cursuri si ateliere de fotografie pentru a te ajuta sa-ti perfectionezi abilitatile, indiferent daca esti fotograf amator sau profesionist.

Sprijin constant si dupa incheierea cursurilor

Ne poti contacta gratuit in orice moment pentru ajutor, sfaturi sau feedback pe fotografii.

cursanti

ore de foto

cursuri ISEE

cafele

ISEE a fost locul in care mi-am dat seama cat de greu este sa faci o fotografie buna, cum trebuie sa gandesti un cadru si cum trebuie sa interactionezi cu modelul.

Sorin A.

Multumim Vrajitoarei pentru tot. Au fost intra-adevar 3 luni in care am invatat multe despre fotogarfie, dar mai ales ne-am distrat copios.

Diana M.

ISEE iti pune la dispozitie tot ce ai nevoie: teorie, multa practica, foarte multa rabdare, multa distractie si nu in ultimul rand, o profa bestiala!

Ramona G.