Compozitia fotografica
Curs foto pentru incepatori

Transforma fotografiile obisnuite in opere de arta!

Invata corect cum sa aranjezi in cadrul fotografic elementele din fotografie. Primesti teme practice si informatie valoroasa. Spune adio pozelor banale.

Te inscrii acum. Incepi cursul online cand vrei tu.

Compozitia fotografica

Incepe cursul acum

Pretul cursului este 299 lei

Zile
Ore
Minute
Secunde

Beneficiile cursului de compozitie foto

O albina pe o margareta. Focalizare selectiva pe subiect. In cadru mai apar alte flori de margarete in blur.
Sase pelicani in apa mica langa stufaris. In fundal stuf inalt. Perspectiva liniara, lumina naturala.

Ce vei invata in fiecare etapa pentru a ajunge la misiunea dorita

Introducere in arta fotografica

Compozitia cadrului fotografic

Formatul fotografic

Sectiunea de aur

Regula treimilor

Plasarea subiectului in cadru

Utilizarea liniilor in fotografie

Utilizarea formelor geometrice

Incadrarea corecta a personajelor

Prim-planul si planul de fond

Perspectivele

5 teme practice

0
minute
0
teme foto
0
lectii
0
cursanti

Asa se desfasoara cursul de compozitie fotografica

Primesti acces la platforma de e-learning ISEE shooting science. Aici gasesti cursul complet de tutorialele video despre compozitia in fotografie.

Profesorul tau este Andreea Drilea, fotograf cu peste 17 de ani de experienta in domeniu. De la ea vei primi informatie pretioasa si bine structurata, precum si sfaturi din experientele sale proprii.

Cursul se desfasoara online. Poti invata din confortul casei tale sau de oriunde te-ai afla.

Tutoriale video bine structurate contin informatia teoretica.

Ai 5 teme practice pe care te sfatuim sa le faci dupa terminarea cursului.

Pe baza acestor teme vei putea obtine 12 fotografii de portofoliu.

Daca iti doresti feedback la fotografiile rezultate in urma acestor teme practice iti poti programa o sesiune de consultanta cu noi pe zoom.

Si foarte important, ai acces pe viata la tutorialele video.

Impreuna vom da 100% din ce avem mai bun. Vom lucra la drumul tau spre performanta in fotografie.

Compozitia fotografica

Incepe cursul acum

Pretul cursului este 299 lei

Zile
Ore
Minute
Secunde

Acestea sunt bonusurile tale

eBook compozitia fotografica

Primesti informatia din intregul curs pe pdf.

Acces nelimitat pe viata

La toate tutorialele video de curs.

Tu cu intrebarile, noi cu raspunsurile:

Poti incepe cursul imediat ce te-ai inscris. 

De luni pana vineri. Sesiunile de feedback le programezi in zilele si la orele disponibile in calendarul nostru. Fiecare dintre intalniri aduce informatii noi si pretioase pentru tine.

Acest curs despre compozitia fotografica dureaza atata timp cat iti oferi tu. Din perspectiva noastra in maxim o luna ai putea obtine rezultate remarcabile. Timpul efectiv de vizionare al tutorialelor este de circa 1 ora.

Absolventii cursului au atribuit, in medie, 1 ora pentru invatat si in jur de 2 – 3 ore pentru practica.

Cursul e impartit in 11 lectii. La fiecare lectie vei invata ceva nou despre compozitia fotografica. Vei primi teme pe care sa le indeplinesti.

Vezi pe linkul de inscriere la capitolul “Ce vei invata la fiecare etapa pentru a ajunge la misiunea dorita.”

Compozitia fotografica este un curs de fotografie online. Ai la dispozitie platforma de e-learning ISEE.

Compozitia fotografica este un curs pentru incepatori. Nu ai nevoie de nici o cunostinta in domeniul fotografiei. Luam toata informatia de la Zero.

Da. La ISEE vei parcurge toata informatia necesara pentru a-ti ridica fotografiile la un alt nivel. Daca ai lacune, daca exista neclaritati sau tehnici pe care inca nu le stapanesti, le vei depasi pe toate in cadrul cursului. La absolvire vei observa o evolutie clara in compozitia fotografica si in perspectiva ta fata de fotografie.

Vei putea pune in practica ceea ce inveti folosind orice camera foto.

Da. Informatia din fiecare tutorial al cursului iti va fi disponibila in format PDF. Poti sa o downloadezi si sa o accesezi usor de pe device-ul tau. In plus, vei avea acces pe viata la toate tutorialele video din curs.

Momentan nu. Sfatul nostru este sa iti downloadezi suportul de curs in format PDF, iar pe acesta sa il accesezi oricand vrei tu.

Da. Daca simti ca ISEE nu ti se potriveste, iti vei primi banii integral inapoi in primele 14 zile de la inscriere.

Sigur ca da! Scrie-ne la contact@i-see.ro pentru a putea incepe aceasta discutie. Este placerea noastra sa oferim ghidare si ajutor in orice tine de fotografie. Iar alegerea aparatului foto e una din etapele noastre preferate ale acestei noi aventuri.

ISEE iti pune la dispozitie cursul ISEE rookie, curs complet de fotografie pentru incepatori. De asemenea ISEE organizeaza cursuri de specializare practice in domenii foto specifice la fiecare doua luni. Aceste workshop-uri foto sunt intalniri fizice unde ne concentram atentia asupra unei tehnici diferite. Ele sunt accesibile doar absolventilor ISEE rookie. Vrem sa ne asiguram ca toti participantii au acelasi nivel de cunostinte pentru o experienta educativa cat mai usoara si placuta.

Absolut! Dupa finalizare vei putea accesa grupul privat de Facebook dedicat absolventilor. Acolo vei putea interactiona cu toti absolventii cursului. Tot acolo sunt activi toti mentorii, precum si Profa de foto. Ea e cea care in fiecare luna da o provocare intregului grup. Absolventii cu cele mai spectaculoase rezultate la aceste provocari primesc gratuit o sedinta 1 la 1 cu Profa. Tine minte: experienta ISEE va fi cu tine toata viata. Colegii, mentorii si Profa te vor sustine mereu. Pe asta te poti baza.

Sigur ca da! Emitem factura fiscala pentru orice achizitie, asadar poti plati cu cardul de firma fara nicio problema.

Cursurile sunt potrivite oricarei persoane care a implinit 12 ani.

Da. Certificatul de absolvire se poate obtine in urma a cel putin o sesiune de feedback in care vom valida cunostintele acumulate si dovedite prin fotografiile realizate la temele practice. Rezultatele practice au cea mai mare pondere in absolvirea cursului. La finalul cursului exista posibilitatea de accesare a unui test de verificare a cunostintelor acumulate pe parcursul cursului, dar acesta nu reprezinta a fi un examen de absolvire. 

16 motive sa te inscrii la cursul Compozitia fotografica

Pasiune pentru arta si fotografie

Una e sa faci poze ca sa nu uiti pe unde ai fost. Alta e sa faci fotografii care sa transmita mesaje prin creatie, concept si idee.

Totul sta in executie, iar executia se bazeaza pe teorie. La cursul de fotografie ISEE rookie le ai pe ambele. In plus, ai parte de suportul meu. Sunt alaturi de tine in acest proces cu raspunsuri la orice intrebari, feedback constructiv si sfaturi utile.

Si eu, ca toti fotografii profesionisti, am fost odata la inceput. A fost o perioada cu fotografii expuse gresit, cu ISO folosit in cele mai nefericite moduri, cand balansul de alb era o necunoscuta. Zero simt compozitional, zero emotie vizuala.

Simteam ca pot mai mult, dar asta nu se traducea in fotografiile mele. Ca sa mai alienez frustrarea foloseam setarile auto ale aparatului. Imaginile aratau mai bine, dar tot poze erau. Eu voiam sa fac fotografii.

M-am ambitionat sa invat singura setarile manuale. Le-am aplicat cu fiecare ocazie. Incet si sigur am preluat controlul aparatului foto pana cand fotografiile mele au devenit clare, reale, frumoase, emotionante.

Nu esti multumit de pozele tale?
Stii ca poti mai mult ?

Mergi intr-o excursie si faci 1.000 de poze, dar cand ajungi acasa observi ca sunt meh?

Postezi poze care iti plac, dar observi ca majoritatea le ignora?

Nu stii ce setari sa folosesti si de multe ori nici nu-ti mai vine sa incerci?

Stii ca poti face poze mai faine, dar habar n-ai ce poti imbunatati concret?

Repeti aceleasi greseli de incadrare?

E normal sa nu stii nimic despre fotografie si in acelasi timp sa simti ca ai vrea sa cunosti totul despre acest domeniu.

Doresti sa aduci creativitate in fotografiile tale, dar e frustrant ca nu stii cum sa procedezi.

Poate iti doresti sa monetizezi acest hobby aflat la inceput.

Stii ca poti mai mult, dar ai nevoie de indrumare si feedback constructiv.

Fa primul pas: acceseaza cursul de compozitie fotografica si du-ti fotografiile la un alt nivel!

Fotografie macro pistil si stamina ale unei flori cu petale albe. Subiectul la punctul de forta stanga jos. Lumina naturala.
Pitigoi pe o creanga oblica priveste spre camera. In fundal alte ramuri de copac. Focalizare doar pe subiect. Lumina naturala.

Compozitia fotografica

Incepe cursul acum

Pretul cursului este 299 lei

Zile
Ore
Minute
Secunde

Parerea cursantilor conteaza

Despre Andreea Drilea

Sunt fotograf de mai bine de 17 ani. Am acumulat experienta ca fotograf, profesor si formator, apoi graphic designer si Art Director.

Sunt licentiata in arte vizuale si sunt fotograf acreditat cu drept de predare si training. Sunt fotograf acreditat si formator din pura pasiune, motiv pentru care mi-am dezvoltat cunostintele in domeniu, in permanenta. Am la activ sute de cursuri si webinarii despre fotografie, arte vizuale, design si marketing.

Imi doresc sa ofer oamenilor informatii si cunostinte valoroase, precum si educatie fotografica, iar ISEE shooting science este instrumentul prin care transmit mai departe pasiunea mea pentru fotografie si imagine.

Am infiintat cursul ISEE shooting science in 2010. Prin el ofer sprijin celor interesati, pasionati si talentati in fotografie. Sprijin oamenii sa se exprime prin imagini, le dau curajul sa se expuna cu asumare si sa-si duca mesajul catre cei ce au nevoie de servicii precum fotografia si imaginea in general.

Pentru mine, fotografia este modul prin care m-am cunoscut si prin care transmit mesajul despre cine si ce suntem. Fotografia este despre a comunica valoare, pentru cei ce au nevoie de munca noastra, a fotografilor.

Cum am devenit eu fotograf si cum prin multa practica am adus valoare fotografiilor mele. La inceput imi alegeam subiecte diverse de fotografie, astfel incat sa trec prin toate tehnicile de fotografiere.

Am fotografiat sute de peisaje si arhitecturi. Sute de fotografii macro, flori si insecte. Am practicat fotografia sportiva prin toate tehnicile ei de high speed si panning.

Am invatat sa controlez expunerea lunga pentru a fotografia pe timp de noapte, cerul instelat sau orasul intunecat.

Am incercat si fotografia de jurnalism. Am profitat de diverse evenimente la care am luat parte sau pur si simplu am iesit pe strada si am fotografiat oameni. Asta m-a ajutat foarte mult sa fiu rapida in coordonari, setari, incadrari fara a pierde “acel” cadru.

Am avut nevoie sa inteleg din ce in ce mai bine lumina si modurile de iluminare, motiv pentru care studioul foto a reprezentat cel mai propice mediu in care sa studiez si sa practic fotografia.

Prin exercitiu am inteles cat este de important sa creezi relatii sanatoase cu toti colaboratorii. De la modele la make up, la hairstylist, creatori de moda, proprietari de locatii interesante unde imi desfasuram shootingurile etc.

Am realizat in timp ca cel mai bine mi se potriveste fotografia conceptuala. Datorita experientei in arta si fotografie am devenit Art Director in diverse agentii de advertising. Dar nu ajungeam aici daca nu practicam toate tehnicile de fotografiere.

Cand am fondat cursurile ISEE shooting science in 2010 aveam un singur obiectiv: ca viitorii fotografi sa aiba sansa de a studia aceste tehnici. Sa inteleaga ca fotografia poate fi si pentru ei instrumentul prin care s-ar exprima.

Sau ca prin fotografie ar putea crea imagini inedite cu ajutorul carora sa comunice lumii viziunea proprie.

Am avut sute de adepti. Cei mai multi nu doar ca practica in continuare fotografia, dar isi castiga existenta prin ea, facand ceea ce le place.

Te invit sa practici fotografia pentru tine si sufletul tau.

Iar acum ca ai inteles cum mi-am ales ramura fotografiei ce mi se potriveste cel mai bine, in care ma regasesc, te invit sa-ti setezi si tu aceeasi tinta.

Te ajuta nu doar in perfectionare, dar iti da suficiente motive de practica, de a stapani camera foto, de a face tu fotografiile si nu aparatul setat pe auto.

Pe parcurs iti vei da seama singur inspre ce ai cea mai buna inclinatie. Si vei sti care este genul de fotografie in care te regasesti si care te reprezinta.

Dar pentru a alege, mai intai trebuie sa le cunosti pe toate, sa le studiezi, sa le practici, ca mai apoi sa ai de unde alege.

Dupa ce ti-ai stabilit drumul fotografic vei prinde incredere in propria persoana. Ti se va dezvolta personalitatea si iti vei stabili stilul fotografic, unic, doar al tau, ca un fel de semnatura personala. Asta te va ajuta sa fii recognoscibil, iar cei ce-ti vor consuma arta, vor sti de la prima privire ca imaginile sunt ale tale.

Din fericire ISEE shooting science este creat special pentru a te ajuta sa parcurgi tot acest drum cu usurinta si economie de timp.

Prin ISEE shooting science iti ofer nu doar informatii, ajutor si sustinere ci si educatie in domeniul fotografic. Mai mult, la ISEE shooting science faci parte dintr-o comunitate de fotografi si legi prietenii trainice.

Compozitia fotografica

Incepe cursul acum

Pretul cursului este 299 lei

Zile
Ore
Minute
Secunde

Portofoliul absolventilor ISEE rookie

Cursuri de fotografie ISEE shooting science

ISEE rookie - curs foto

Curs de fotografie pentru incepatori

Hai sa inveti corect fotografia! Cursul ISEE rookie dureaza 16 saptamani, timp in care te vei familiariza cu toate elementele ce tin de arta fotografica. Te asteapta webinarii live, tutoriale video usor de inteles, si feedback individual.

ISEE eBook gratuit

7 lectii de fotografie gratuite

Adevaratele fotografii se fac pe modul Manual. Invata sa controlezi aparatul tau foto cu o serie gratuita de tutoriale si teme practice in cursul de fotografie din PDF. Primesti feedback personalizat si informatii pretioase.

Contact ISEE shooting science

Ai intrebari si n-ai gasit raspunsul aici? Contacteaza-ne si vom fi bucurosi sa te ajutam.