fbpx

PERFECTIONEAZA-TI
ABILITATILE FOTO CU

ISEE far gone

Ai deja fundatia elementelor de baza in fotografie. Excelent! Fa pasul urmator: fotografia de studio. Descopera lumea luminilor, a fundalului optim si relatia lor cu subiectul tau. E o calatorie intensiva, iar la capatul ei e un bagaj inepuizabil de cunostinte.

ISEE far gone

Rezerva-ti locul la cursul foto pentru avansati

si intri automat pe lista de asteptare

Cursul CELOR PRICEPUTI 

ISEE far gone

Acest curs intensiv de fotografie ti se adreseaza cu cel mai mare drag daca ai deja cunostintele de baza despre modul de operare a unei camere foto profesionale. Punem mult accent pe practica. Proportia este de 25% teorie si 75% practica. Noi iti garantam antrenamente ce iti vor duce abilitatile de fotografie la urmatorul nivel. Vei invata despre importanta luminilor, pozitionarea lor, cum sa creezi scheme de iluminare atat pentru subiectul pozat, cat si pentru fundal.

Ce te poti astepta sa stii la finalul lui ISEE far gone:

Lumina – Intelege culoarea si comportamentul luminii (naturala, artificiala, directie, forma si calitate)
Setarile camerei – Explorezi setari si comenzile avansate pe camerele DSLR
Lentile – Afli despre selectarea lentilei, accesorii si reglarea fina a obiectivului si focalizarea
Advanced Focus – Afli despre distanta hiperfocala si cum sa realizezi imagini clare ale obiectelor statice sau in miscare
Accesorii – Afli despre accesoriile pentru camere care pot imbunatati fotografiile, inclusiv reflectoarele, difuzoarele și modelele de lumina.
White Balance – Intelege cum poti obtine imagini echilibrate corect din punct de vedere al culorii
Expunere – Toate tehnicile avansate de expunere, inclusiv bracketing-ul, compensarea expunerii si dinamica triunghiului magic
Histograme – Inveti sa citesti histogramele si beneficiezi de aceste informatii pentru a obtine expuneri corecte
Flash – Cum sa obtii imagini mai mari folosind blitzul / speedlite
Tehnici de compozitie – Intelege elementele compozitionale ale unei fotografii si modul in care acestea pot fi utilizate pentru a crea imagini mai puternice.

Da strat calatoriei tale catre fotografii cu aspect profesionist! 

CHESTIONAR  

ISEE shooting science

Drag entuziast, aspirant si fotograf, pentru a te putea ajuta din ce in ce mai bine si exact cu informatiile de care ai nevoie, te rugam sa iti iei 1-2 minute din timpul tau pentru a ne raspunde la aceste 4 intrebari!

Iti multumim!

Răspunsul tău va fi anonim.

Grupuri mici, atentie maxima

Mentinem clasele mici cu grupuri cuprinse intre 6 si 10 cursanti, pentru a ne asigura ca pleci de la curs cu lectia invatata.

Locatie centrala in Bucuresti

Ne gasesti la numai 5 minute de mers pe jos de la statia de metrou Grozavesti si tot atatea din Regie, pe Intrarea Ochiuri nr. 8, sector 6.

O gama larga de cursuri

Iti oferim o varietate de cursuri si ateliere de fotografie pentru a te ajuta sa-ti perfectionezi abilitatile, indiferent daca esti fotograf amator sau profesionist.

Sprijin constant si dupa incheierea cursurilor

Ne poti contacta gratuit in orice moment pentru ajutor, sfaturi sau feedback pe fotografii.

CURSURILE ISEE shooting science

ISEE rookie

E normal sa nu stii nimic despre fotografie si in acelasi timp sa simti ca ai vrea sa-i cunosti secretele. Nu-ti ramane decat sa faci primul pas in universul fotografic, iar timp de patru zile vei afla care sunt toate elementele esentiale.

ISEE eBook gratuit

Preia controlul camerei foto in doar 7 pasi 

Adevăratele fotografii nu se fac pe modul auto! Treci in modul manual cu ajutorul celor 4 lectii gratuite.

WORKSHOPS ISEE sharing science

ISEE shooting night

Sa fotografiezi noaptea nu e vreo teorema complicata, ci sunt doar cateva setari ce relationeaza intr-un mod special intre ele. Compozitia cadrului joaca un rol important folosindu-te de lumini statice si in miscare.

ISEE shooting macro

Nu este nimic mai satisfacator decat sa realizezi, cu ajutorul fotografierii macro, un print imens cu o insecta minuscula.  Tehnica ofera posibilitatea de a ajunge foarte aproape de subiect si de a capta ceea ce nu este vizibil cu ochiul liber.

ISEE shooting speed

High speed photography reprezinta stiinta de a captura imagini ale fenomenelor ce se produc intr-un timp foarte scurt. Daca esti un maestru al rabdarii, sau iti doresti sa iti educi nervii, te invitam sa practici tehnica.

ISEE a fost locul in care mi-am dat seama cat de greu este sa faci o fotografie buna, cum trebuie sa gandesti un cadru si cum trebuie sa interactionezi cu modelul.
Sorin A.

Multumim Vrajitoarei pentru tot. Au fost intra-adevar 3 luni in care am invatat multe despre fotogarfie, dar mai ales ne-am distrat copios.
Diana M.

ISEE iti pune la dispozitie tot ce ai nevoie: teorie, multa practica, foarte multa rabdare, multa distractie si nu in ultimul rand, o profa bestiala!
Ramona G.

PORTOFOLIU ISEE shooting science