fbpx

oprim timpul cu

ISEE shooting speed

High speed photography este stiinta de a captura imagini ale actiunilor ce se produc intr-o fractiune de secunda. Poti sa devii maestrul rabdarii, sa iti educi nervii si sa practici o tehnica cu rezultate surprinzatoare!

ISEE shooting speed

Rezerva-ti locul la workshop-ul foto high speed

si intri automat pe lista de asteptare

inghetam imaginea cu

ISEE shooting speed

Fotografia high-speed surprinde momentele care se petrec intr-o fractiune de secunda si pe care nu le poti surpinde cu ochiul liber. Doua exemple elocvente ar fi spargerea unui balon sau un strop de apa in cadere.
Acesta tehinca de fotografiere este una total diferita fata de alte tipuri, pentru ca necesita un timp de expunere foarte scurt de 1/10000 pana la 1/32000. Dar totodata atunci cand folosim lumini speedlight, timpul de expunere poate fi chiar si de 1/250.
Vrei sa incerci, sa practici, sa vezi daca tu poti? Te invitam sa participi la curs daca esti pasionat si curios sa inveti lucruri noi despre fotografia high-speed. Vei invata tehnicile si sfaturile esentiale pentru fotografia high-speed, inclusiv compozitie si setari relevante ale camerei. Politica noastra pentru grupuri mici inseamna ca vei primi atentie individuala si poti invata in ritmul propriu.

Ce te poti astepta sa stii la finalul lui ISEE shooting speed:

Marci și modele – Discutam despre diferitele tipuri de speedlite si flashguns.
Aspecte tehnice – Accesezi in profunzime setarile camerei, inclusiv contorul de lumina si modurile de contorizare.
Accesorii Speedlite – Afli despre o varietate de accesorii, inclusiv modelele, modificatorii si declansatoarele.
Munca in echipa – Dezvolti abilitatile necesare pentru a lucra impreuna cu un asistent, comunicarea si coordonarea cu el.

Da start calatoriei tale catre fotografii cu aspect profesionist!

Grupuri mici, atentie maxima

Mentinem clasele mici cu grupuri cuprinse intre 6 si 10 cursanti, pentru a ne asigura ca fiecare cursant pleaca cu lectia invatata.

Locatie centrala in Bucuresti

Ne gasesti la numai 5 minute de mers pe jos de la statia de metrou Grozavesti si tot atatea din Regie, pe Intrarea Ochiuri nr. 8, sector 6.

O gama larga de cursuri

Iti oferim o varietate de cursuri si ateliere de fotografie pentru a te ajuta sa-ti perfectionezi abilitatile, indiferend daca esti fotograf amator sau profesionist.

Sprijin constant si dupa incheierea cursurilor

Ne poti contacta gratuit in orice moment pentru ajutor, sfaturi sau feedback pe fotografii.

CHESTIONAR  

ISEE shooting science

Drag entuziast, aspirant si fotograf, pentru a te putea ajuta din ce in ce mai bine si exact cu informatiile de care ai nevoie, te rugam sa iti iei 1-2 minute din timpul tau pentru a ne raspunde la aceste 4 intrebari!

Iti multumim!

Răspunsul tău va fi anonim.

CURSURILE ISEE shooting science

ISEE rookie

E normal sa nu stii nimic despre fotografie si in acelasi timp sa simti ca ai vrea sa-i cunosti secretele. Nu-ti ramane decat sa faci primul pas in universul fotografic, iar timp de cinci saptamani vei afla care sunt toate elementele esentiale.

ISEE far gone

Pentru tine relatia diafragma – timp de expunere – ISO nu e o limba straina. Dar cu setarea luminilor de studio cum stai? Hai sa-ti duci jocul la urmatorul nivel in patru zile de curs foto avansat si intensiv. 

ISEE eBook gratuit

Preia controlul camerei foto in doar 7 pasi 

Adevăratele fotografii nu se fac pe modul auto! Treci in modul manual cu ajutorul celor 4 lectii gratuite. 

WORKSHOPS ISEE sharing science

ISEE shooting night

Sa fotografiezi noaptea nu e vreo teorema complicata, ci sunt doar cateva setari ce relationeaza intr-un mod special intre ele. Compozitia cadrului joaca un rol important folosindu-te de lumini statice si in miscare.

ISEE shooting macro

Nu este nimic mai satisfacator decat sa realizezi, cu ajutorul fotografierii macro, un print imens cu o insecta minuscula.  Tehnica ofera posibilitatea de a ajunge foarte aproape de subiect si de a capta ceea ce nu este vizibil cu ochiul liber.

ISEE a fost locul in care mi-am dat seama cat de greu este sa faci o fotografie buna, cum trebuie sa gandesti un cadru si cum trebuie sa interactionezi cu modelul.
Sorin A.

Multumim Vrajitoarei pentru tot. Au fost intra-adevar 3 luni in care am invatat multe despre fotogarfie, dar mai ales ne-am distrat copios.
Diana M.

ISEE iti pune la dispozitie tot ce ai nevoie: teorie, multa practica, foarte multa rabdare, multa distractie si nu in ultimul rand, o profa bestiala!
Ramona G.

PORTOFOLIU ISEE shooting science