fbpx

FROM ZERO TO HERO CU 

ISEE rookie

Stii ca poti, dar nu stii cum. Suntem aici ca sa iti deschidem calea spre fotografie. Vei invata toate elementele esentiale care te vor ajuta sa stapanesti bazele ei. Vei combina teoria cu practica si vei fi cu un pas mai aproape de fotografie, asa cum o vezi tu. 

ISEE rookie

Rezerva-ti locul la cursul foto pentru incepatori

si intri automat pe lista de asteptare

Cursul pentru incepatori 

ISEE rookie

ISEE rookie se desfasoara in studio timp de 4 zile, insumand 32 ore de curs intensiv. La curs pot participa persoanele pasionate si curioase sa invete lucruri noi despre fotografie, indiferent de varsta, studii sau aparat foto.
Te invatam partea de tehnica, cum sa-ti setezi si sa iti folosesti aparatul, partea de compozitie a cadrului, studii despre lumina si iluminare. Apoi urmeaza partea practica in care se vor aplica cele invatate teoretic. Iti vei seta aparatul, vei invata practic ce inseamna sa incadrezi corect folosind regulile compozitiei, aplicat pentru fiecare varianta compozitionala in parte, ce anume merita fotografiat si ce nu, vei observa ce influenta are lumina asupra fotografiei atat din punct de vedere tehnic cat si compozitional.

De asemenea, discutam si despre calitatile fotografilor in devenire. Cum ar fi ca ne place sa avem cursanti motivati, deschisi la informatii noi si dornici sa asculte. Nu trebuie sa fii neaparat talentat in arte vizuale pentru ca fotografia se invata. Cu ajutorul fotografiei, iti poti descoperi si dezvolta creativitatea.

Ce te poti astepta sa stii la finalul lui ISEE rookie:

Introducere in fotografia pentru incepatori 
Lumina – Care este rolul si impactul luminii in fotografie? Cat de importanta este lumina cand faci o fotografie?
Camere foto – Diferite tipuri de camere explicate în profunzime: DSLR, compact, bridge si multe altele.
Lentile – Distanta focala explicata in profunzime. Cum sa utilizezi lentile diferite – ce lentile iti trebuie pentru fiecare tip de fotografie?
Expunerea – Tot ce trebuie sa stii, inclusiv cele trei elemente ale expunerii (viteza obturatorului, diafragmă și ISO) – modul in care functioneaza si cum le poti combina pentru a obtine cele mai bune rezultate.
Diafragma, viteza obturatorului, ISO – Toate explicate in profunzime si relatia dintre ele – Cum sa combini cele 3 setari cheie pentru a obtine cea mai buna expunere?
Sistem de focalizare – Inveti cum sa-ti centrezi subiectii si sa faci imagini clare.
Adancimea de camp – Cum sa controlezi adancimea campului si sa separi subiectul de fundal pentru a-ti aduce imaginile la viata.
Compozitia – Ce reguli trebuie respectate si cum sa incadrezi diferite elemente intr-o fotografie. Ce face o compozitie puternica si care este cea mai buna abordare in diferite scenarii?
Fisiere si formate – Diferite tipuri de fisiere pe care le poate genera camera – care este cea mai buna optiune pentru tine?
Sfaturi despre ce echipament sa achizitionezi. 
Intretinerea si ingrijirea camerei – Cum sa iti pastrezi si intretii echipamentul in diferite tipuri de medii.

Da start calatoriei tale catre fotografii cu aspect profesionist!

CHESTIONAR  

ISEE shooting science

Drag entuziast, aspirant si fotograf, pentru a te putea ajuta din ce in ce mai bine si exact cu informatiile de care ai nevoie, te rugam sa iti iei 1-2 minute din timpul tau pentru a ne raspunde la aceste 4 intrebari!

Iti multumim!

Răspunsul tău va fi anonim.

URMATOARELE DATE DISPONIBILE

Cursuri
Data
se va stabili ulterior
Ora
Timp
Status

ISEE rookie

     

10 am – 6 pm

2 weekend-uri

locuri limitate

zile

cursuri

ore

Grupuri mici, atentie maxima

Mentinem clasele mici cu grupuri cuprinse intre 6 si 10 cursanti, pentru a ne asigura ca pleci de la curs cu lectia invatata.

Locatie centrala in Bucuresti

Ne gasesti la numai 5 minute de mers pe jos de la statia de metrou Grozavesti si tot atatea din Regie, pe Intrarea Ochiuri nr. 8, sector 6.

O gama larga de cursuri

Iti oferim o varietate de cursuri si ateliere de fotografie pentru a te ajuta sa-ti perfectionezi abilitatile, indiferent daca esti fotograf amator sau profesionist.

Sprijin constant si dupa incheierea cursurilor

Ne poti contacta gratuit in orice moment pentru ajutor, sfaturi sau feedback pe fotografii.

CURSURILE ISEE shooting science

ISEE far gone

Pentru tine relatia diafragma – timp de expunere – ISO nu e o limba straina. Dar cu setarea luminilor de studio cum stai? Hai sa-ti duci jocul la urmatorul nivel in patru zile de curs foto avansat si intensiv. 

ISEE pregateste ceva nou

Esti curios despre ce ar putea fi vorba? Ai rabdare!

WORKSHOPS ISEE sharing science

ISEE shooting night

Sa fotografiezi noaptea nu e vreo teorema complicata, ci sunt doar cateva setari ce relationeaza intr-un mod special intre ele. Compozitia cadrului joaca un rol important folosindu-te de lumini statice si in miscare.

ISEE shooting macro

Nu este nimic mai satisfacator decat sa realizezi, cu ajutorul fotografierii macro, un print imens cu o insecta minuscula.  Tehnica ofera posibilitatea de a ajunge foarte aproape de subiect si de a capta ceea ce nu este vizibil cu ochiul liber.

ISEE shooting speed

High speed photography reprezinta stiinta de a captura imagini ale fenomenelor ce se produc intr-un timp foarte scurt. Daca esti un maestru al rabdarii, sau iti doresti sa iti educi nervii, te invitam sa practici tehnica.

ISEE a fost locul in care mi-am dat seama cat de greu este sa faci o fotografie buna, cum trebuie sa gandesti un cadru si cum trebuie sa interactionezi cu modelul. Sorin A.

Multumim Vrajitoarei pentru tot. Au fost intra-adevar 3 luni in care am invatat multe despre fotogarfie, dar mai ales ne-am distrat copios. Diana M.

ISEE iti pune la dispozitie tot ce ai nevoie: teorie, multa practica, foarte multa rabdare, multa distractie si nu in ultimul rand, o profa bestiala! Ramona G.

PORTOFOLIU ISEE shooting science