ISEE rookie
Fă echipă pe viață cu aparatul foto!
Învață modul manual în doar 5 săptămâni și spune adio pozelor banale și nereușite.
25 Martie 2021 pornim următoarea ediție.
Până atunci asigură-ți un loc rezervându-l.

ISEE rookie
Fă echipă pe viață cu aparatul foto!
Rezervă-ți un loc la următoarea ediție a cursului de fotografie
Nu ești mulțumit de pozele tale și știi că poți mai mult?
Probabil răspunsul este da.
Mergi într-o excursie și faci 1.000 de poze, dar când ajungi acasă observi că sunt meh.
Postezi poze care îți plac, dar observi că majoritatea le ignoră.
Nu știi ce setări să folosești în funcție de unde te afli și de multe ori nici nu-ți mai vine să încerci.
Știi că poți face poze înzecit mai faine, dar habar n-ai ce poți îmbunătăți concret.
Repeți aceleași greșeli de încadrare și expunere, învârtindu-te în cerc.
Fotografiile tale sunt bune doar în modul auto.
E normal să nu știi nimic despre fotografie și în același timp să simți că ai vrea să cunoști totul despre ea.
Dorești să aduci creativitate în fotografiile tale dar e frustrant că nu știi cum să procedezi.
Sau poate îți dorești să monetizezi acest hobby aflat la început.
Știi că poți mai mult, dar ai nevoie de îndrumare și feedback constructiv.
Nu-ți rămâne decât să faci primul pas, iar timp de 5 săptămâni vei afla care sunt toate elementele esențiale punând în practică.
Dacă te regăsești măcar în una din aceste afirmații, atunci ai ajuns fix unde trebuie!

Pasiune pentru artă și fotografie
Dacă nu aș fi trecut deja prin astea nu aș fi știut să ți le spun acum.
Îmi aduc aminte la început ca fotografiile mele erau mereu expuse greșit. Ba prea luminate și pierdeam din culori, ba prea întunecate și nu mai aveam detalii. Nu știam ce este ISO-ul și habar nu aveam de balansul de alb și că poate influența culoarea luminii. De cele mai multe ori fotografiile mele erau defocalizate, iar compoziția o făceam doar din simț fără să gândesc compozițional.
Devenise frustrant și îmi era jenă de mine. Am încercat să fotografiez folosind setarile standarde ale aparatului dar nu se potriveau tot timpul. Apoi am învățat despre importanța setarilor manuale și am început să le aplic. Și așa am preluat controlul aparatului foto iar fotografiile mele au devenit clare, reale, frumoase…
Te confrunți și tu cu aceste probleme? Scopul meu este de a te învăța nu doar să folosești aparatul foto la capacitate maximă, ci să și aduci valoare fotografiilor tale prin procesul creației, transmițând mesajul pe care îl dorești, prin creație, concept și idee.


Așa se desfășoară cursul online
Te invit alături de mine și viitorii tăi colegi, ca timp de 5 săptămâni să dăm 100% tot ce avem mai bun lucrând împreună pe drumul tău spre performanță în fotografie.
Cursul se desfășoară live online și ai șansa de a învăța din confortul casei tale sau de oriunde te-ai afla.
În fiecare sâmbătă de la ora 14 fix ne vom întâlni online timp de aproximativ 2 ore, în care vei învăța pas cu pas prin practică cum să folosești aparatul foto în mod creativ.
Voi fi alături de tine și te voi îndruma personal până vei obține rezultatele corecte.
Participând la acest curs experiențial vei avea la dispoziție câte o săptămână să pui în aplicare ceea ce înveți în fiecare modul și vei primi misiuni și teme concrete.
Și foarte important, toate cele 6 întâlniri cu explicații vor rămâne înregistrate în platformă și le vei putea accesa chiar și după curs, oricând dorești!
ISEE rookie
Fă echipă pe viață cu aparatul foto!
Rezervă-ți un loc la următoarea ediție a cursului de fotografie





Despre Andreea Drilea aka Profa
Sunt fotograf de mai bine de 15 ani. Am acumulat experiență ca fotograf, profesor și formator, apoi graphic designer, iar de 5 ani sunt Art Director într-o agenție de advertising.
Sunt licențiată în arte vizuale și sunt fotograf acreditat cu drept de predare și training. Sunt fotograf acreditat și formator din pură pasiune, motiv pentru care mi-am dezvoltat cunoștințele în domeniu, în permanență. Am la activ zeci de cursuri și webinarii despre fotografie, arte vizuale, design și marketing.
Îmi doresc să ofer oamenilor informații și cunoștințe valoroase, precum și educație fotografică, iar ISEE shooting science este instrumentul prin care transmit mai departe pasiunea mea pentru fotografie și imagine.
Am înființat cursul ISEE shooting science în 2010, iar prin el ofer sprijin celor interesați, pasionați și chiar și talentați în fotografie. Sprijin oamenii să se exprime prin imagini, le dau curajul să se expună cu asumare și să-și ducă mesajul către cei ce au nevoie de servicii precum fotografia și imaginea în general.
Pentru mine, fotografia este modul prin care m-am cunoscut si prin care transmit mesajul despre cine și ce suntem. Fotografia este despre a comunica valoare, pentru cei ce au nevoie de munca noastra, a fotografilor.
Cum am devenit eu fotograf și cum prin multă practică am adus valoare fotografiilor mele. La început îmi alegeam subiecte diverse de fotografie, astfel încât să trec prin toate tehnicile de fotografiere.
Am fotografiat sute de peisaje și arhitecturi. Sute de fotografii macro, flori și insecte. Am practicat fotografia sportivă prin toate tehnicile ei de high speed și panning.
Am învățat să controlez expunerea lungă pentru a fotografia pe timp de noapte, cerul înstelat sau orașul întunecat.
Am încercat și fotografia de jurnalism profitând de diverse evenimente la care am luat parte sau pur și simplu ieșind pe stradă și fotografiind oameni. Asta m-a ajutat foarte mult în a fi rapidă în coordonări, setări, încadrări fără a pierde “acel” cadru.
Am avut nevoie să înțeleg din ce în ce mai bine lumina și modurile de iluminare, motiv pentru care studioul foto a reprezentat cel mai propice mediu în care să studiez și să practic fotografia.
Prin exercițiu am înțeles cât este de important să creezi relații sănătoase cu toți colaboratorii. De la modele la make up, la hairstylist, creatori de moda, proprietari de locații interesante unde îmi desfășuram shootingurile etc.
Am realizat în timp că cel mai mult și cel mai bine mi se potrivește fotografia conceptuală. Datorită experienței în artă și fotografie am devenit Art Director în diverse agenții de advertising unde și acum muncesc cu plăcere. Dar nu ajungeam aici dacă nu practicam toate tehnicile de fotografiere.
Cand am fondat cursurile ISEE shooting science în 2010 aveam același obiectiv, și anume, ca viitorii fotografi să aibă șansa de a studia aceste tehnici. Să înțeleagă că fotografia poate fi și pentru ei instrumentul prin care s-ar exprima.
Sau că prin fotografie ar putea crea imagini inedite cu ajutorul cărora să comunice lumii viziunea proprie.
Și din fericire am avut sute de adepți, iar cei mai mulți nu doar că practică în continuare fotografia, dar își câștigă existența prin ea, făcând ceea ce le place.
Te invit să practici fotografia pentru tine și sufletul tău.
Iar acum ca ai înțeles cum mi-am ales ramura fotografiei ce mi se potrivește cel mai bine, în care mă regăsesc, te invit să-ți setezi și tu aceeași țintă.
Te ajută nu doar în perfecționare, dar îți dă suficiente motive de practică, de a stăpâni camera foto, de a face tu fotografiile și nu aparatul setat pe auto.
Iar pe parcurs îți vei da seama singur înspre ce ai cea mai bună înclinație. Și vei ști care este genul de fotografie în care te regăsești și care te reprezintă.
Dar pentru a alege, mai întâi trebuie să le cunoști pe toate, sa le studiezi, să le practici, ca mai apoi să ai de unde alege.
Totodată, după ce ți-ai stabilit drumul fotografic, pentru că îți va plăcea atât de mult să fotografiezi, vei prinde încredere în propria persoană, ți se va dezvolta personalitate și îți vei stabili stilul fotografic, unic, doar al tău, ca un fel de semnătură personală. Iar asta te va ajuta sa fii recognoscibil, iar cei ce-ți vor consuma arta, vor ști de la prima privire că imaginile sunt ale tale.
Din fericire ISEE shooting science este creat special pentru a te ajuta să parcurgi tot acest drum cu ușurință și economie de timp.
Prin ISEE shooting science îți ofer nu doar informații, ajutor și susținere ci și educație în domeniul fotografic. Mai mult, la ISEE shooting science faci parte dintr-o comunitate de fotografi și legi prietenii trainice.
zile
teme foto
capitole
beneficii
Iată și beneficiile acestui curs de fotografie
Vei putea decide ce tip de aparat foto ți se potrivește ca să iți fie confortabil
Vei reuși să înțelegi mai bine funcționalitatea aparatului foto și vei descoperi o nouă lume a imaginii și fotografiei.
Vei ști să faci fotografii perfect luminate folosindu-te de relația dintre diafragmă – timpul de expunere – ISO.
Vei putea controla lumina, iar fotografiile tale vor fi expuse corect.
Vei deține controlul camerei foto, iar tu vei fi cel ce face fotografiile, nu aparatul pe modul auto.
Nu vei mai face fotografii neclare sau blurate, ele vor fi bine focalizate.
Vei afla care este Regula treimilor în compoziție
Vei învăța să creezi cadre bine echilibrate și atrăgătoare.
Vei avea fotografii cu balans de alb adecvat.
Vei învăța să îți selectezi fotografiile.
Vei avea întreaga informație bine structurată și explicată astfel încât să nu aduni lacune.

ISEE rookie
Fă echipă pe viață cu aparatul foto!
Rezervă-ți un loc la următoarea ediție a cursului de fotografie

Ce vei învăța la fiecare etapă pentru a ajunge la misiunea dorită
Săptămâna 1
Introducere și organizare
Compoziția în fotografie
Regula treimilor și secțiunea de aur
Plasarea subiectului în cadru
Utilizarea liniilor și formelor geometrice
Prim-planul și planul de fond
Perspectivele
Tema 1 de realizat până la următoarea întâlnire
Sesiune de întrebări și răspunsuri
Săptămâna 2
Clasificarea aparatelor foto
Cum alegi aparatul ce ți se potrivește
Părțile componente ale aparatelor DSLR și Mirrorless
Funcțiile aparatului de fotografiat
Principiile de funcționare ale obiectivelor foto
Ce este distanța focală și ce efect are asupra fotografiei
Diafragma și influența ei
Profunzimea de câmp
Tema 2 de realizat până la următoarea întâlnire
Sesiune de întrebări și răspunsuri
Săptămâna 3
Accesorii pentru obiective
Timpul de expunere
Sensibilitatea ISO
Relația dintre deschiderea diafragmei – timpul de expunere – ISO
Tema 3 de realizat până la următoarea întâlnire
Sesiune de întrebări și răspunsuri
Săptămâna 4
Expunerea corectă
Măsurarea expunerii
Exponometrul
Histograma
Tema 4 de realizat până la următoarea întâlnire
Sesiune de întrebări și răspunsuri
Săptămâna 5
Culorile luminii
White Balance
Focalizarea și tipurile de focalizare
Echipamentele foto
Flash-ul
Luminile de studio
Despre imagine
Cum se face selectarea fotografiilor
Noțiuni de bază în editare
Tema 5 de final
Sesiune de întrebări și răspunsuri
Acestea sunt bonusurile tale

ISEE rookie eBook

Acces nelimitat pe viață
La întregul curs înregistrat ISEE rookie și la grupul privat de Facebook.

Încă un curs gratuit

Ședință 1 la 1
ISEE rookie
Fă echipă pe viață cu aparatul foto!
Rezervă-ți un loc la următoarea ediție a cursului de fotografie
Garanție 100%

Știu sigur că acest curs pentru fotografii începători îți va aduce valoare atât ție cât și fotografiilor tale.
Dacă tu consideri că acest curs nu este pentru tine, primești toți banii înapoi garantat.
Această garanție este valabilă pe întreaga durată a cursului și îți ofer această șansă pentru că sunt convinsă că într-un final vei rămâne cu foarte multe cunoștințe noi și sigur vei învăța cum să folosești aparatul pe modul manual.

Părerea cursanților contează
Nici nu pot exprima în cuvinte bucuria și ce sentimente mă încearcă pe mine când primesc mail de la tine (îmi bate inima tare, tare de fericire) și bineînțeles că iar o să-ți mulțumesc pentru tot ceea ce face și pentru răbdare și timpul acordat! Cu riscul de a mă repeta ești cea mai tare profă’, cred că nu este zi în care să nu vorbesc despre tine și cursurile tale! Îți mulțumesc că de fiecare dată îmi spui ce greșeli fac, contează enorm pentru mine! Te îmbrățișez și te pup cu drag.
PS. The Best Profa’
16 motive să te înscrii la cursul ISEE rookie
Participi la 6 cursuri live online, aproximativ 2 ore fiecare, de oriunde te-ai afla.
Vei reuși să înțelegi funcționalitatea aparatului foto și vei descoperi o nouă lume a imaginii și fotografiei.
Vei ști să faci fotografii perfect luminate folosindu-te de relația dintre diafragmă – timpul de expunere – ISO.
Vei putea controla lumina, iar fotografiile tale vor fi expuse corect.
Vei deține controlul camerei foto, iar tu vei fi cel ce face fotografiile, nu aparatul pe modul auto.
Nu vei mai face fotografii neclare sau blurate, ele vor fi bine focalizate.
Vei afla care este Regula treimilor în compoziție.
Vei învăța să creezi cadre bine echilibrate și atrăgătoare.
Vei avea fotografii cu balans de alb adecvat.
Vei învăța să îți selectezi fotografiile.
Vei avea întreaga informație bine structurată și explicată astfel încât să nu aduni lacune.
Ai suportul meu personal constant pe durata cursului.
Ai teme de fotografie săptămânale și task-uri de îndeplinit.
Primești feedback constructiv pe fotografiile tale și înveți cum să faci autocritica.
Ai suportul grupului și comunității ISEE.
Ai bonus de la mine un curs ISEE shooting night eBook.
ISEE rookie
Fă echipă pe viață cu aparatul foto!
Rezervă-ți un loc la următoarea ediție a cursului de fotografie
Portofoliu ISEE shooting science

Contact ISEE shooting science

Ai întrebări și n-ai găsit răspunsul aici? Contactează-mă și voi fi bucuroasă să te ajut.
Telefon: 0725 261 481
Orar: Luni-Vineri 10 – 17
E-mail: contact@i-see.ro

