fbpx

PICTAM CU LUMINA LA

ISEE shooting night

Esti mai aproape decat crezi de fotografia de noapte pe care ti-o imaginezi! Vino sa descoperi formula secreta: compozitia cadrului, luminile statice si cele dinamice si cateva setari care relationeaza special intre ele.

ISEE shooting night

Rezerva-ti locul la workshop-ul foto de noapte

si intri automat pe lista de asteptare

PE TIMP DE NOAPTE

ISEE shooting night

Fotografia pe timpul noptii solicita anumite cunostinte legate de tehnica. Nu e vreo teorema complicata, ci sunt doar cateva setari ce relationeaza intr-un mod special intre ele. E obligatoriu sa intelegi importanta luminii naturale de amurg si a celor artificiale in diferite niveluri de intuneric. Compozitia cadrului joaca un rol important folosindu-te de lumini statice si in miscare. Echipamente: trepiedul e indispensabil pentru o astfel de tehnica.
Bucurestiul prinde viata noaptea. Surprinde imagini uluitoare in timpul noptii in acest oras minunat. E momentul sa devii o bufnita de noapte si sa iesi la pozat. Vom surprinde amurgul sau peisajele orasului de noapte. Vom merge in cateva locatii grozave, unde putem exersa fotografii in intuneric, de la luminile franelor de pe podul Basarab pana la iconicul si maiestuosul Palat al Parlamentului.
Te invitam sa participi la acest curs daca esti pasionat si curios sa inveti lucruri noi despre fotografia de noapte, indiferent de varsta. Vei invata tehnicile si sfaturile esentiale pentru fotografia de noapte, inclusiv concepte, compozitie si setari relevante ale camerei. Politica noastra pentru grupuri mici inseamna ca vei primi atentie individuala si poti invata in ritmul propriu.

Ce te poti astepta sa stii la finalul lui ISEE shooting night:

Lumina – Inveti cum sa lucrezi cu lumina naturala si artificiala la amurg si la diferite niveluri de intuneric.

Lentile – Utilizarea eficienta a diferitelor lentile pentru imagini de amurg si seara.
Setarile camerei – Afli cum poti schimba si lucra cu setarile camerei tale pentru fotografia de noapte.
Compozitie – Inveti despre abilitati de compozitie pentru fotografii de noapte.
Subiecte in actiune – Inveti sa surprinzi subiecte in miscare, cum ar fi masinile, oamneii, norii, apa.
Echipamente si accesorii – Discutam despre ce accesorii iti pot imbunatati imaginile pe timp de noapte.
 

Da start calatoriei tale catre fotografii cu aspect profesionist!

Grupuri mici, atentie maxima

Mentinem clasele mici cu grupuri cuprinse intre 6 si 10 cursanti, pentru a ne asigura ca fiecare cursant pleaca cu lectia invatata.

Locatie centrala in Bucuresti

Ne gasesti la numai 5 minute de mers pe jos de la statia de metrou Grozavesti si tot atatea din Regie, pe Intrarea Ochiuri nr. 8, sector 6.

O gama larga de cursuri

Iti oferim o varietate de cursuri si ateliere de fotografie pentru a te ajuta sa-ti perfectionezi abilitatile, indiferent daca esti fotograf amator sau profesionist.

Sprijin constant si dupa incheierea cursurilor

Ne poti contacta gratuit in orice moment pentru ajutor, sfaturi sau feedback pe fotografii.

CHESTIONAR  

ISEE shooting science

Drag entuziast, aspirant si fotograf, pentru a te putea ajuta din ce in ce mai bine si exact cu informatiile de care ai nevoie, te rugam sa iti iei 1-2 minute din timpul tau pentru a ne raspunde la aceste 4 intrebari!

Iti multumim!

Răspunsul tău va fi anonim.

CURSURILE ISEE shooting science

ISEE rookie

E normal sa nu stii nimic despre fotografie si in acelasi timp sa simti ca ai vrea sa-i cunosti secretele. Nu-ti ramane decat sa faci primul pas in universul fotografic, iar timp de cinci saptamani vei afla care sunt toate elementele esentiale.

ISEE far gone

Pentru tine relatia diafragma – timp de expunere – ISO nu e o limba straina. Dar cu setarea luminilor de studio cum stai? Hai sa-ti duci jocul la urmatorul nivel in patru zile de curs foto avansat si intensiv. 

ISEE eBook gratuit

Preia controlul camerei foto in doar 7 pasi 

Adevăratele fotografii nu se fac pe modul auto! Treci in modul manual cu ajutorul celor 4 lectii gratuite. 

WORKSHOPS ISEE sharing science

ISEE shooting macro

Nu este nimic mai satisfacator decat sa realizezi, cu ajutorul fotografierii macro, un print imens cu o insecta minuscula.  Tehnica ofera posibilitatea de a ajunge foarte aproape de subiect si de a capta ceea ce nu este vizibil cu ochiul liber.

ISEE shooting speed

High speed photography reprezinta stiinta de a captura imagini ale fenomenelor ce se produc intr-un timp foarte scurt. Daca esti un maestru al rabdarii, sau iti doresti sa iti educi nervii, te invitam sa practici tehnica.

ISEE a fost locul in care mi-am dat seama cat de greu este sa faci o fotografie buna, cum trebuie sa gandesti un cadru si cum trebuie sa interactionezi cu modelul.
Sorin A.

Multumim Vrajitoarei pentru tot. Au fost intra-adevar 3 luni in care am invatat multe despre fotogarfie, dar mai ales ne-am distrat copios.
Diana M.

ISEE iti pune la dispozitie tot ce ai nevoie: teorie, multa practica, foarte multa rabdare, multa distractie si nu in ultimul rand, o profa bestiala!
Ramona G.

PORTOFOLIU ISEE shooting science