fbpx

privim in profunzime CU

ISEE shooting macro

Observa detaliile invizibile ochiului liber! Fotografia macro este ideala pentru cei care vor sa se apropie, la propriu, de frumusetea naturii. Hai sa descoperi tehnica ce iti va dezvalui o lume noua intr-un bob de mazare!

ISEE shooting macro

Rezerva-ti locul la workshop-ul foto macro

si intri automat pe lista de asteptare

de la micro la 

ISEE shooting macro

Odata aflati in lumea fascinanta a fotografiei macro, veti fi uimiti de ingeniozitatea fotografiilor pe care le capturati. Te vom ajuta sa creezi imagini care sunt literalmente mai mari decat in realitate. Dezvolta-ti cunostintele tehnice, precum si creativitatea pentru a surprinde imagini clare si apropiate la un standard profesional. Acest curs este impartit intre sesiuni teoretice si practice, astfel incat sa poti dezvolta o intelegere profunda a fotografiei macro.
Daca te-ai hotarat asupra atelierului ISEE shooting macro, asigura-te ca vii la curs cu o camera compacta profesionala, o camera DSLR sau un mirrorless pentru utilizare pe tot parcursul zilei. In ceea ce priveste experienta ta, vei avea nevoie doar de cunostintele de baza a lentilelor, vitezei obturatorului, diafragmei si ISO.

Ce te poti astepta sa stii la finalul lui ISEE shooting macro:

Ce inseamna macro – Intelegi diferentele dintre fotografia macro si cea de aproape.
Marire – Raporturi si masuratori ale marimii naturale explicate in profunzime.
Echipament – Afli despre diferitele echipamente de care ai nevoie pentru o fotografie macro reusita.
Tehnici de iluminat si accesorii – Explorezi diferite tehnici de iluminare macro si descoperi o serie de accesorii (reflectoare, modelatoare, difuzoare etc.).
Setarile camerei – Afli care este potentialul real al aparatului tau cu o descriere detaliata si demonstrarea setarilor camerei in modul manual si semi-manual.
Compozitia – Cum sa evidentiezi subiectul si alte elemente compozitionale in fotografia macro.

Da start calatoriei tale catre fotografii cu aspect profesionist!

Grupuri mici, atentie maxima

Mentinem clasele mici cu grupuri cuprinse intre 6 si 10 cursanti, pentru a ne asigura ca fiecare cursant pleaca cu lectia invatata.

Locatie centrala in Bucuresti

Ne gasesti la numai 5 minute de mers pe jos de la statia de metrou Grozavesti si tot atatea din Regie, pe Intrarea Ochiuri nr. 8, sector 6.

O gama larga de cursuri

Iti oferim o varietate de cursuri si ateliere de fotografie pentru a te ajuta sa-ti perfectionezi abilitatile, indiferent daca esti fotograf amator sau profesionist.

Sprijin constant si dupa incheierea cursurilor

Ne poti contacta gratuit in orice moment pentru ajutor, sfaturi sau feedback pe fotografii.

CHESTIONAR  

ISEE shooting science

Drag entuziast, aspirant si fotograf, pentru a te putea ajuta din ce in ce mai bine si exact cu informatiile de care ai nevoie, te rugam sa iti iei 1-2 minute din timpul tau pentru a ne raspunde la aceste 4 intrebari!

Iti multumim!

Răspunsul tău va fi anonim.

CURSURILE ISEE shooting science

ISEE rookie

E normal sa nu stii nimic despre fotografie si in acelasi timp sa simti ca ai vrea sa-i cunosti secretele. Nu-ti ramane decat sa faci primul pas in universul fotografic, iar timp de cinci saptamani vei afla care sunt toate elementele esentiale.

ISEE far gone

Pentru tine relatia diafragma – timp de expunere – ISO nu e o limba straina. Dar cu setarea luminilor de studio cum stai? Hai sa-ti duci jocul la urmatorul nivel in patru zile de curs foto avansat si intensiv. 

ISEE eBook gratuit

Preia controlul camerei foto in doar 7 pasi 

Adevăratele fotografii nu se fac pe modul auto! Treci in modul manual cu ajutorul celor 4 lectii gratuite. 

WORKSHOPS ISEE sharing science

ISEE shooting speed

High speed photography reprezinta stiinta de a captura imagini ale fenomenelor ce se produc intr-un timp foarte scurt. Daca esti un maestru al rabdarii, sau iti doresti sa iti educi nervii, te invitam sa practici tehnica.

ISEE shooting night

Sa fotografiezi noaptea nu e vreo teorema complicata, ci sunt doar cateva setari ce relationeaza intr-un mod special intre ele. Compozitia cadrului joaca un rol important folosindu-te de lumini statice si in miscare.

ISEE a fost locul in care mi-am dat seama cat de greu este sa faci o fotografie buna, cum trebuie sa gandesti un cadru si cum trebuie sa interactionezi cu modelul.
Sorin A.

Multumim Vrajitoarei pentru tot. Au fost intra-adevar 3 luni in care am invatat multe despre fotogarfie, dar mai ales ne-am distrat copios.
Diana M.

ISEE iti pune la dispozitie tot ce ai nevoie: teorie, multa practica, foarte multa rabdare, multa distractie si nu in ultimul rand, o profa bestiala!
Ramona G.

PORTOFOLIU ISEE shooting science