fbpx

Totul despre cursurile foto ISEE shooting science

Am fondat ISEE shooting science in anul 2010. L-am creat special pentru a te ajuta sa parcurgi drumul initiatic spre fotografie, cu usurinta si economie de timp. Aici inveti pas cu pas fiecare tehnica fotografica si ai ocazia sa practici intr-un mediu creativ. ISEE shooting science iti ofera nu doar informatii, ajutor si sustinere, ci si educatie in domeniul fotografic. Mai mult, la ISEE shooting science faci parte dintr-o comunitate de fotografi si legi prietenii trainice.

 

Despre ANDREEA DRILEA

aka PROFA

Fotograf - Profesor - Formator

Primii 24 de ani de viata i-am investit in pregatire in domeniul artelor.

In urmatorii 15 m-am perfectionat continuu atat in arta cat si in fotografie, predare si training.

Am absolvit Facultatea de Arte Vizuale in 2004.

Am predat in invatamant Arte vizuale in perioada 2003-2008.

Am predat in invatamant Arta fotografica intre 2005-2009.

Am infiintat scoala de fotografie ISEE shooting science in 2010.

Am devenit art director in advertising din 2015.

Acum imi dedic toata atentia si timpul cursantilor ISEE shooting science.

Citeste mai mult...

Am acceptat provocarea de a fi profesor de fotografie in vara lui 2005. Timp de 3 luni am rasfoit toate cartile de specialitate din biblioteca scolii unde urma sa predau. Am exersat zilnic tehnica din cartile invechite, pe un DSLR, un Canon 350D al scolii. 

Incepuse anul scolar de vreo luna cand in sfarsit ma simteam stapana pe cunostintele mele. Recunosc, nu a fost usor, dar nici nu visam sa fie. Cel mai important pentru mine era sa pot furniza informatii valoroase si corecte cursantilor mei. Nu eram un expert la inceput, nici nu puteau sa imi ceara asta cei ce m-au pus acolo la catedra. Insa pentru cursanti trebuia sa fiu geniu.

Asta m-a motivat sa studiez in permanenta. Usor-usor, fotografia devenise modalitatea mea de exprimare. Si cel mai de pret, era castigata increderea in sine. Dupa un an de studiu permanent eram in sfarsit o baza reala pentru elevi.

Trecusera undeva la 5 ani de cand eram profa de foto si formasem mai bine de 600 de fotografi. Iar in tot acel timp, pretentiile mele fata de mine si ce imi doream sa ii invat pe altii, cresteau de la an la an.

 

“Lasa-ma sa ma exprim ca sa dau tot ce-i mai bun din mine!”

 

Erau si cateva reguli ce trebuiau respectate in scoala unde predam fotografie. Din nefericire nu aveam voie sa parasesc incinta cu aparatura din dotare. Imi doream enorm de mult sa pot duce luminile de studio in diferite locatii din oras. Imi doream sa ni se asigure modele, make up, stilisti etc. pentru a le oferi cursantilor experiente complete. Insa nu era nimic posibil. Simteam ca sunt legata de maini si de picioare si ca nu pot progresa pe plan profesional.

Asa ca in 2010 am decis sa creez un curs de fotografie ce sa ofere intreaga experienta viitorilor fotografi. Astfel am fondat atunci ISEE shooting science. Dorinta de a impartasi tot ce acumulasem pe parcursul vietii mi-a dat puterea de a renunta la un post caldut in invatamant si de a crea ceva inedit. Ceva ce stiam sigur ca au nevoie fotografii pentru a progresa si pentru a se dezvolta fotografic.

Acum dupa 10 ani de cand am infiintat ISEE shooting science, prietenii ma striga Profa. Am cunoscut foarte multi oameni in acesti 15 ani. I-am invatat tot ce stiu eu despre fotografie, de la tehnica la imagine si apoi la concept si creatie. 

Probabil au invatat de la mine ce inseamna sa ai pasiune in ceea ce faci si cum sa o aplici si sa te folosesti de ea pentru a progresa continuu. Si mai mult ca sigur, ne-am castigat ca prieteni.

ISEE shooting science

pentru ca

ISEE shooting science este furnizor de cursuri fotografice, cu o experienta de peste 10 ani in industria fotografica. 

Ai parte de mentorat personalizat de la Andreea Drilea, profesionist cu peste 15 ani de experienta activa in fotografie. 

Ai parte de suportul Profei oricand ai nevoie, inclusiv dupa absolvirea cursurilor de fotografie.

La ISEE shooting science inveti sa faci fotografii de calitate cat mai rapid. 

Cursul de fotografie pentru incepatori ISEE rookie iti asigura increderea ca folosesti toate setarile manuale ale camerei, inclusiv ISO, diafragma si viteza obturatorului.

Poti alege sa urmezi varianta experientiala a cursului unde vei participa la webinarii saptamanale live cu Profa si colegii tai.

Ai optiunea de a urma varianta de curs de fotografie online ISEE rookie. Aici ai la dipozitie toate modulele video bine structurate si le poti realiza in timpul tau. 

Workshop-urile ISEE sharing science sunt create pentru a putea aprofunda diferite stiluri si tehnici. Indiferent daca esti interesat de fotografia de portret, fotografia macro, sau nu esti inca sigur, alatura-te comunitatii noastre de pasionati foto si fa primul pas catre fotografii cu aspect profesionist chiar acum.

Grupuri mici, atentie maxima

Mentinem clasele mici cu grupuri cuprinse intre 6 si 10 cursanti, pentru a ne asigura ca pleci de la curs cu lectia invatata.

Locatie accesibila in Bucuresti

Ne gasesti la numai 5 minute de mers pe jos de la statia de metrou Grozavesti si tot atatea din Regie, pe Intrarea Ochiuri nr. 8, sector 6.

O gama larga de cursuri

Iti oferim o varietate de cursuri si ateliere de fotografie pentru a te ajuta sa-ti perfectionezi abilitatile, indiferent daca esti fotograf amator sau profesionist.

Sprijin constant si dupa incheierea cursurilor

Ne poti contacta gratuit in orice moment pentru ajutor, sfaturi sau feedback pe fotografii.

cursanti

ore de foto

fotografii

cafele

ISEE a fost locul in care mi-am dat seama cat de greu este sa faci o fotografie buna, cum trebuie sa gandesti un cadru si cum trebuie sa interactionezi cu modelul.
Sorin A.

Multumim Vrajitoarei pentru tot. Au fost intra-adevar 3 luni in care am invatat multe despre fotogarfie, dar mai ales ne-am distrat copios.
Diana M.

ISEE iti pune la dispozitie tot ce ai nevoie: teorie, multa practica, foarte multa rabdare, multa distractie si nu in ultimul rand, o profa bestiala!
Ramona G.

Portofoliu ISEE shooting science