fbpx

Despre
ISEE shooting science

Fondat in anul 2010, a fost creat special pentru a te ajuta sa parcurgi drumul initiatic spre fotografie, cu usurinta si economie de timp. Aici inveti pas cu pas fiecare tehnica fotografica si ai ocazia sa practici intr-un mediu creativ. ISEE shooting science iti ofera nu doar informatii, ajutor si sustinere, ci si educatie in domeniul fotografic. Mai mult, la ISEE shooting science faci parte dintr-o comunitate de fotografi si legi prietenii trainice.

Acest curs de fotografie a fost infiintat de Andreea Drilea, profesor, fotograf si Art Director in Advertising.

 

Despre ANDREEA DRILEA

aka PROFA

Lucreaza in domeniul fotografic de mai bine de 16 ani. A acumulat experienta ca fotograf, profesor si formator, apoi graphic designer, iar din 2015 lucreaza ca Art Director intr-o agentie de publicitate. A format sute de fotografi si a predat arta fotografica atat in invatamantul de stat, cat si in mediul privat, in prezent la ISEE shooting science.

“Sunt fotograf acreditat si formator din pura pasiune, motiv pentru care mi-am dezvoltat cunostintele in domeniu, in permanenta. Am la activ zeci de cursuri si webinarii despre fotografie, arte vizuale, design si marketing.

Imi doresc sa ofer oamenilor informatii si cunostinte valoroase, precum si educatie fotografica, iar ISEE shooting science este instrumentul prin care transmit mai departe pasiunea mea pentru fotografie si imagine. Am înfiintat cursul ISEE shooting science in 2010, iar prin el ofer sprijin celor interesati, pasionati si talentati in fotografie. Sprijin oamenii sa se exprime prin imagini, le dau curajul sa se expuna cu asumare si sa-si duca mesajul catre cei ce au nevoie de servicii precum fotografia creativa.

Pentru mine, fotografia este modul prin care m-am cunoscut si prin care transmit mesajul real despre cine si ce suntem. Fotografia este despre a comunica valoare, pentru cei ce au nevoie de munca noastra, a fotografilor.”

ISEE shooting science

pentru ca

ISEE shooting science este furnizor de cursuri fotografice, cu o experienta de peste 10 ani in industria fotografica. In calitate de cursant la ISEE shooting science vei invata de la Andreea Drilea, profesionist cu peste 15 ani de experienta activa in fotografie. Si pentru ca experienta ta fotografica va creste vadit dupa terminarea cursului, noi iti stam la dispozitie cu sfaturi si consiliere oricand vei avea nevoie inclusiv dupa incheierea cursului, pentru a te ajuta sa iti atingi potentialul maxim. 

Toate cursurile ISEE shooting science sunt concepute pentru a te ajuta sa faci fotografii de calitate cat mai rapid. Stim ca multi nu ne dorim neaparat o diploma de fotografie sau de invatamant superior, ci sa detinem doar abilitatile practice. De aceea am creat o serie intreaga de cursuri care sa se potriveasca perfect dorintelor tale.

Cursul ISEE rookie pentru incepatori iti asigura increderea ca folosesti toate setarile manuale ale camerei, inclusiv ISO, diafragma si viteza obturatorului. ISEE far gone merge un pas mai departe, spre fotografia de studio.

Workshop-urile ISEE sharing science sunt create pentru a putea aprofunda diferite stiluri si tehnici. Indiferent daca esti interesat de fotografia de portret, fotografia macro, sau nu esti inca sigur, alatura-te comunitatii noastre de pasionati foto si fa primul pas catre fotografii cu aspect profesionist chiar acum.

Grupuri mici, atentie maxima

Mentinem clasele mici cu grupuri cuprinse intre 6 si 10 cursanti, pentru a ne asigura ca pleci de la curs cu lectia invatata.

Locatie accesibila in Bucuresti

Ne gasesti la numai 5 minute de mers pe jos de la statia de metrou Grozavesti si tot atatea din Regie, pe Intrarea Ochiuri nr. 8, sector 6.

O gama larga de cursuri

Iti oferim o varietate de cursuri si ateliere de fotografie pentru a te ajuta sa-ti perfectionezi abilitatile, indiferent daca esti fotograf amator sau profesionist.

Sprijin constant si dupa incheierea cursurilor

Ne poti contacta gratuit in orice moment pentru ajutor, sfaturi sau feedback pe fotografii.

cursanti

ore de foto

cursuri ISEE

cafele

ISEE a fost locul in care mi-am dat seama cat de greu este sa faci o fotografie buna, cum trebuie sa gandesti un cadru si cum trebuie sa interactionezi cu modelul.
Sorin A.

Multumim Vrajitoarei pentru tot. Au fost intra-adevar 3 luni in care am invatat multe despre fotogarfie, dar mai ales ne-am distrat copios.
Diana M.

ISEE iti pune la dispozitie tot ce ai nevoie: teorie, multa practica, foarte multa rabdare, multa distractie si nu in ultimul rand, o profa bestiala!
Ramona G.

Portofoliu ISEE shooting science