Ghid de fotografie gratuit pentru incepatori + eBook

Preia controlul camerei foto in doar 7 pasi!

Adevaratele fotografii nu se fac pe modul auto! Treci in modul manual cu ajutorul celor 7 lectii gratuite

Introdu adresa de email si primesti manualul foto gratuit in format PDF.

Spune-le prietenilor tai pe Facebook despre acest ghid si ofera-l cadou.

Ce primesti concret in ghidul de fotografie
ISEE eBook GRATUIT

ISEE eBook UNU

ISEE eBook DOI

ISEE eBook TREI

ISEE eBook PATRU

CINCI Tutorial transfer foto

SASE Primul aparat foto

SAPTE Diafragma si importanta ei

Fiecare modul vine cu teme practice. Rezolva-le si trimite-le Profei. Vei primi feedback personalizat pentru fiecare fotografie pe care o trimiti.

O lectie de fotografie gratuita fara feedback este incompleta. Teoria este importanta in fotografie, dar ce dicteaza priceperea unui fotograf e practica. Vreau sa ma asigur ca ai asimilat corect informatiile din pdf-uri. De aceea te invit sa imi trimiti fotografiile din teme. Eu le voi analiza pe fiecare in parte si iti voi oferi ghidarea de care ai nevoie in urmatorii pasi.

Ghidul de fotografie gratuit este creat de Andreea Drilea

Lucreaza in domeniul fotografic de mai bine de 17 ani. A acumulat experienta ca fotograf, profesor si formator, apoi graphic designer si Art Director. A format sute de fotografi si a predat arta fotografica atat in invatamantul de stat, cat si in mediul privat, in prezent la  ISEE shooting science.

“Sunt fotograf acreditat si formator din pura pasiune, motiv pentru care mi-am dezvoltat cunostintele in domeniu, in permanenta. Am la activ site de cursuri si webinarii despre fotografie, arte vizuale, design si marketing.

Imi doresc sa ofer oamenilor informatii si cunostinte valoroase, precum si educatie fotografica. ISEE shooting science  este instrumentul prin care transmit mai departe pasiunea mea pentru fotografie si imagine.

Am infiintat platforma de cursuri  ISEE shooting science  in 2010. Prin ea ofer sprijin celor interesati, pasionati si talentati in fotografie. Sprijin oamenii sa se exprime prin imagini. Le dau curajul sa se expuna cu asumare si sa-si duca mesajul catre cei ce au nevoie de servicii precum fotografia si imaginea in general.

Pentru mine, fotografia este modul prin care m-am cunoscut si prin care transmit mesajul real despre cine si ce suntem. Fotografia este despre a comunica valoare, pentru cei ce au nevoie de munca noastra, a fotografilor.”

Afla mai multe despre Profa de foto.

Ia-ti acum manualul de fotografie gratuit!

Preia controlul camerei foto in doar 7 pasi cu ajutorul lectiilor gratuite!

Introdu adresa de email si primesti manualul foto gratuit in format PDF.

Portofoliu ISEE shooting science

Contact ISEE shooting science

Ai intrebari si n-ai gasit raspunsul aici? Contacteaza-ne si vom fi bucurosi sa te ajutam.