Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea serviciilor prezentate pe site-ul www.i-see.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor mai jos enumerati. Pentru a fi informat despre toate conditiile de utilizare ale acestui site, va rugam sa parcurgeti toate sectiunile urmatoare.

ISEE shooting science isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, precum si ale ofertei, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor; de asemenea, ISEE shooting science isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

Termeni si conditii – Plata prin card

ISEE Shooting Science SRL cu sediul in Bucuresti, Romania numar de inregistrare la Registrul Comertului J40/22985/2022 cod unic de inregistrare 47196036, cont bancar IBAN RO54 BTRL RONC RT0C J592 9301 deschis la banca BT , reprezentata de Dna. Andreea Drilea, in calitate de administrator este PRESTATORUL serviciilor care fac obiectul acestor termeni si conditii, mai exact predarea in mediul online a CURSULUI DE FORMARE FOTOGRAFIE si vanzarea produselor aferente. 

BENEFICIARUL este persoana fizica sau juridica care se angajeaza in urmarea programului sustinut de prestator, in urma achitarii contravalorii mentionate pe pagina de vanzare.

Avand in vedere ca :

 • PRESTATORUL pune la dispozitia BENEFICIARULUI un curs de fotografie online sau sub forma de atelier;
 • BENEFICIARUL doreste achizitionarea cursului

au convenit sa incheie prezentul acord in urmatoarele conditii:

Obligatiile PRESTATORULUI

⦁ Sa ofere produsele/serviciile solicitate in cele mai bune conditii.

⦁ Sa respecte confidentialitatea si termenele de realizare.

⦁ Sa verifice prezenta la programul online de instruire fotografie.

⦁ Sa se asigure ca termenul de livrare al serviciilor este de 2 ore/sedinta.

⦁ Sa ofere acces la cursul de fotografie online din momentul inscrierii. Accesul BENEFICIARULUI la platforma de e-learning va fi restrictionat dupa 12 luni de la efectuarea inscrierii. Durata de acces la platforma de curs poate fi prelungita prin achizitia abonamentului de subscriptie cu 6 sau 12 luni.

⦁ Sa asigure livrarea produselor comandate prin curier sau serviciilor online prin platformele Facebook, Zoom sau Google classroom.

Acceptarea Termenilor nostri

Vizitand site-ul web www.i-see.ro, vizualizand, accesand sau utilizand in alt mod oricare dintre serviciile sau informatiile create, colectate, compilate sau transmise, sunteti de acord sa respectati urmatorii Termeni si Conditii de utilizare. Intelegeti, sunteti de acord si recunoasteti ca acesti Termeni constituie un acord obligatoriu din punct de vedere juridic intre dvs. si www.i-see.ro.

Drepturi de proprietate

Recunoasteti si sunteți de acord ca ISEE shooting science poate contine informatii proprietare si confidentiale, inclusiv marci comerciale, marci de servicii si brevete protejate de legile privind proprietatea intelectuala si tratatele internationale de proprietate intelectuala. ISEE shooting science va autorizeaza sa vizualizati si sa faceti o singura copie a portiunilor din continutul sau pentru uz offline, personal, necomercial. Continutul nostru nu poate fi vandut, reprodus sau distribuit fara permisiunea noastra scrisa. Orice marci comerciale, marci de servicii si logo-uri ale tertilor sunt proprietatea detinatorilor respectivi. Orice drepturi suplimentare care nu sunt acordate in mod specific aici sunt rezervate.

Continut trimis

Cand trimiteti continut catre ISEE shooting science, acordati simultan ISEE shooting science o licenta irevocabila, la nivel mondial, fara necesitatea drepturilor de autor pentru a publica, afișa, modifica, distribui si sindicaliza continutul dvs. in intreaga lume.

Obligatiile BENEFICIARULUI 

⦁ Sa achite pretul convenit pentru produsele/serviciile contractate.

⦁ Sa participe la toate orele de curs online sustinute de prestator pentru cursurile online sau atelierele vandute.

Pretul si Modalitati de Plata

⦁ Pretul contractului este cel prezentat pe pagina de vanzare pentru produsul/serviciul respectiv si se achita integral in momentul plasarii comenzii, la cursul valutar din data platii al bancii care a emis cardul bancar. Pentru plata in rate (daca este cazul), se va achita contravaloarea primei rate in momentul comenzii, iar celelalte 3 rate recurente, lunar in aceeasi data in care s-a facut plata primei rate, prin debitare directa a contului.

⦁ Pagina de vanzare va fi denumita orice pagina a subdomeniilor: www.i-see.ro.

⦁ Pretul se poate achita online cu card de credit, sau prin transfer bancar.

⦁ Factura fiscala se va emite la data debitarii sumei in contul Prestatorului (conform extrasului de cont).

⦁ In cazul neachitarii la timp a serviciilor contractate, Prestatorul este absolvit de obligatia acordarii serviciilor de instruire online  sau de livrarea produselor comandate.

⦁ In cazul retragerii din program a Beneficiarului, acestuia nu i se restituie nici o suma din pretul achitat. Deasemenea accesul la lectii, intalniri si platformele de comunicare ii vor fi restrictionate.

Incetarea si Rezilierea

Incetarea si rezilierea intervin: 

⦁ In cazurile de forta majora care consta in orice situatii sau evenimente imprevizibile si independente de vointa partilor contractante, ceea ce face ca indeplinirea obligatiilor contractuale sa se amane cu durata de persistenta a situatiei sau a evenimentului considerat ca atare, de exemplu accidente soldate cu handicap psihomotor, deces sau catastrofe naturale.

Dispozitii Finale

⦁ Toate drepturile ce decurg din dreptul de proprietate intelectuala asupra programului, modelelor de curs, precum si a oricarui material folosit de formatorii inclusi in programul de formare, in timpul procesului de formare sunt protejate de legislatia in domeniul proprietatii intelectuale, iar incalcarea acestora atrage dupa sine sanctiunile prevazute de lege.

⦁ Partile declara ca intre ele nu a mai intervenit nici o alta intelegere si ca prezentul contract este singurul intervenit intre PRESTATOR si BENEFICIAR. 

⦁ Orice alte acorduri ulterioare, indiferent ca sunt in forma orala sau scrisa, nu produc nici un fel de efecte juridice intre parti.

⦁ Partile se obliga sa nu transmita in nici un fel catre terti, drepturile si obligatiile lor rezultate din acesti termeni si conditii.

⦁ Eventualele litigii intre parti se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul cand aceasta alternativa esueaza, ele vor fi solutionate de catre instanta competenta.

⦁ Prestatorul nu este responsabil de interpretarea informatiilor oferite in curs de catre beneficiar realizate dupa incheierea perioadei de curs.

⦁ Diploma ce atesta prezenta la curs se elibereazt in momentul incheierii perioadei programului de formare numai pe baza portofoliului de lucrari solicitate in timpul cursului.

⦁ Cursurile sau Workshopurile ISEE necesita un numar minim de 5 cursanti pentru a putea demara la data comunicata de PRESTATOR. In cazul in care numarul minim de participanti nu e atins pana la data prestabilita, Cursul sau Workshopul se va amana pana la urmatoarea data stabilita de PRESTATOR. BENEFICIARULUI i se va comunica in scris pe e-mail orice modificare va aparea referitoare la data inceperii Cursului sau Workshopului.

Politica de retur/anulare

In baza legislatiei UE, la achizitia unui produs sau serviciu online, aveti dreptul de a anula comanda in termen de 14 zile, indiferent de motiv si fara nicio justificare.

Iti garantam ca:

 1. Procesam datele tale exclusiv pentru livrarea, imbunatatirea si garantarea serviciilor pe care le oferim
 2. Datele tale sunt stocate in siguranta intr-un mediu securizat
 3. Datele personale sunt strict confidentiale si nu vor fi transmise unor terti.

Utilizam datele pe care le colectam pentru:

Furnizarea si administrarea serviciilor, inclusiv pentru a afisa continut personalizat si pentru a facilita comunicarea cu alti utilizatori; Facilitarea functionarii tehnice a serviciilor, inclusiv rezolvarea si solutionarea problemelor, asigurarea serviciilor si prevenirea fraudei si abuzurilor; Procesarea inscrierilor si a comenzilor pentru cursuri, produse, servicii etc. dar si comunicarea cu dvs. pentru a va raspunde la intrebari si solicitari. Trimiterea mesajelor si informatiilor administrative, inclusiv mesaje de la traineri si facilitatori, notificari despre modificarile aduse serviciilor noastre si actualizari ale acordurilor noastre;

Trimiterea informatiilor si a mesajelor cu privire la progresele inregistrate in cursuri, beneficii, servicii noi, functii noi, promotii, mesaje informative si alte cursuri disponibile (mesaje de la care va puteti dezabona in orice moment);

Solicitarea de feedback si intelegerea nevoilor dvs. cu ajutorul furnizorilor de servicii de analiza; Identificarea utilizatorilor unici;

Imbunatatirea serviciilor noastre si dezvoltarea de noi produse, servicii si functii;

Analiza tendintelor si a traficului pe site-uri sau promovarea serviciilor noastre pe site-uri si aplicatii;

 

Legea Uniunii Europene referitoare la protectia datelor cu caracter personal, “General Data Protection Regulation” (denumit in continuare “GDPR”) a intrat in vigoare pe 25 Mai 2016, dar incepe sa-si produca efectele de la 25 Mai 2018.

 

Protectia datelor dumneavoastra cu caracter personal este importanta pentru noi, prin urmare, acordam o atentie deosebita protejarii vietii private a vizitatorilor care acceseaza site-ul ISEE Shooting Science SRL (denumit in continuare “ISEE shooting science”), in conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din data de 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (denumit in continuare “GDPR”).

 

Va rugam sa acordati o atentie deosebita lecturarii urmatoarei Politici (denumita in continuare “DPP”, pentru a intelege modul in care vor fi tratate informatiile dumneavoastra („date personale”).

 

DPP explica practicile ISEE shooting science, referitoare la aplicarea prevederilor GDPR, precum si drepturile de care beneficiati cu privire la modul in care informatiile dumneavoastra sunt utilizate prin intermediul aplicatiilor ISEE shooting science.

 

Prelucrarea datelor cu caracter personal efectuata de ISEE shooting science se va realiza intotdeauna in conformitate cu prevederile GDPR, precum si cu reglementarile privind protectia datelor cu caracter personal, specifice fiecarei tari in care ISEE shooting science opereaza.

 

Prin DPP, ISEE shooting science doreste sa informeze vizitatorii cu privire la natura datelor cu caracter personal pe care le colectam si le procesam, precum si cu privire la scopurile prelucrarii. In plus, vizitatorii site-urilor sunt informati prin intermediul DPP si cu privire la drepturile de care beneficiaza.

 

CINE SUNTEM?

 

Suntem ISEE Shooting Science SRL cu sediul in Bucuresti, Romania numar de inregistrare la Registrul Comertului J40/22985/2022 cod unic de inregistrare 47196036, cont bancar IBAN RO54 BTRL RONC RT0C J592 9301 deschis la banca BT . predarea in mediul online a CURSULUI DE FORMARE FOTOGRAFIE si vanzarea produselor aferente. 

 

Avem ca domeniul principal de activitate: predarea in mediul online a CURSULUI DE FORMARE FOTOGRAFIE si vanzarea produselor aferente, iar reprezentul nostru legal este Administratorul, Drilea Andreea.

 

Colectarea acestor date se face doar cu acordul dumneavoastra.

 

CE SUNT DATELE CU CARACTER PERSONAL?

 

„Date personale” inseamna orice informatie sau informatii care va pot identifica direct (de exemplu numele dumneavoastra) sau indirect (de exemplu, prin intermediul datelor pseudonime, cum ar fi un numar de identificare unic).

 

Aceasta inseamna ca datele personale includ lucruri precum adresa, numele si prenumele, sexul, data si locul nasterii, datele din actele de stare civila, telefon/fax, adresa (domiciliu/resedinta), e-mail, profesie, loc de munca, formare profesionala, situatie familiala, situatie economico-financiara, date privind bunurile detinute, obisnuinte/preferinte/comportament, imagine, voce, preferintele personale si obiceiurile de cumparaturi, continutul generat de utilizatori, informatiile financiare si informatiile privind situatia financiara.

 

Acesta ar putea include si identificatori numerici unici, cum ar fi adresa IP a computerului dumneavoastra sau adresa MAC a dispozitivului dumneavoastra mobil, precum si modulele cookie.

 

CE INSEAMNA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL?

“Prelucrarea” inseamna orice operatiune sau set de operatiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fara utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, transmiterea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispozitie in orice alt mod, alinierea sau combinarea, restrictionarea, stergerea sau distrugerea.

 

TEMEIUL SI SCOPURILE PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 • In scopul incheierii si executarii contractelor – Conform art. 6 alin. 1 lit. b) din GDPR, pot fi prelucrate date personale in scopul incheierii sau executarii contractului. Pentru a putea sa va oferim produsele si serviciile noastre, este nevoie sa prelucram date cu caracter personal care va apartin. 
 • In scopul indeplinirii unor obligatii legale – Conform art. 6 alin. 1 lit. c) din GDPR, pot fi prelucrate date personale in scopul indeplinirii unor obligatii legale. Solicitam o serie de date personale, inclusiv, in anumite situatii, codul numeric personal, in scopul de a ne indeplini obligatiile impuse de catre autoritatile fiscale in legatura cu facturarea si raportarile catre autoritatile fiscale.
 • In scop de marketing – Conform art. 6 alin. 1 lit. a) din GDPR, pot fi prelucrate date personale daca persoana vizata si-a dat consimtamantul pentru prelucrarea datelor sale cu caracter personal pentru unul sau mai multe scopuri specifice. Astfel, daca v-ati abonat in sectiunea de Newsletter, datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi utilizate cu scopul de a va transmite mesaje de marketing, oferte, stiri, viitoare campanii, invitatii la diverse evenimente. Datele dumneavoastra cu caracter personal urmeaza a fi sterse, atunci cand anulati abonamentul din sectiunea de Newsletter. Va puteti dezabona in orice moment prin intermediul link-ului atasat comunicarilor primite sau printr-o solicitare scrisa adresata contact@i-see.ro
 

PRINCIPII PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR

ISEE shooting science se obliga sa respecte principiile de protectie a datelor cu caracter personal (denumite in continuare „Principiile”) prevazute de GDPR, pentru a se asigura ca toate datele sunt:

 1. Prelucrate in mod corect, legal si transparent;
 2. Colectate in scopuri specificate, explicite si legitime;
 3. Adecvate, relevante si limitate in raport cu scopurile pentru care sunt prelucrate;
 4. Corecte si actualizate;
 5. Pastrate intr-o forma care nu permite identificarea persoanelor vizate mai mult timp decat este necesar in raport de scopul prelucrarii; 
 6. Procesate in conformitate cu drepturile persoanei vizate, intr-un mod care sa asigure o securitate adecvata a prelucrarii, astfel incat datele sa fie integre, confidentiale si disponibile. 
 

CE TIP DE DATE PERSONALE COLECTAM 

Datele personale inseamna orice informatie referitoare la dvs. care ne permite sa va identificam, cum ar fi numele dvs., datele de contact, numarul de referinta al rezervarii, detaliile de plata si informatiile despre accesul dvs. pe site-urile noastre.

Putem colecta date personale de la dvs. atunci cand rezervati un loc pentru participarea la evenimente (direct sau indirect prin intermediul partenerilor nostri de incredere), cand creati un cont, cand utilizati site-urile web si/sau aplicatiile si alte site-uri accesibile prin intermediul site-ului web si/sau aplicatiei, cand participati la un sondaj sau concurs sau cand ne contactati.

Mai exact, putem colecta urmatoarele categorii de informatii:

 1. Numele, adresa de domiciliu, adresa de e-mail, numarul de telefon, localitatea;
 2. Informatii detaliate despre participanti, care includ numele, data nasterii, sexul, numarul cartii de identitate;
 3. Conditii medicale pentru participanti care au necesitati medicale speciale si / sau cerinte alimentare;
 4. Istoricul participarilor, inclusiv informatii referitoare la cursurile dvs. si serviciile rezervate in legatura cu cursurile dvs.;
 5. Informatiile pe care le furnizati despre preferintele dvs. de participare si cele ale insotitorilor dvs. in programele si cursurile ISEE shooting science;
 6. Informatii despre achizitiile dvs. de produse si servicii;
 7. Informatii despre utilizarea de catre dvs. a site-urilor si/sau a aplicatiilor noastre;
 8. Comunicatiile pe care le faceti cu noi sau pe care le directionati catre noi prin scrisori, e-mailuri, servicii de chat, apeluri si retele de socializare. 9. Locatia, inclusiv locatia geografica in timp real a computerului sau a dispozitivului dvs. prin GPS si adresa dvs. IP, impreuna cu locatiile Wi-Fi hotspot si gsm, daca utilizati functii bazate pe locatie si activati Serviciile de localizare setari pe dispozitiv si pe computer.

Detaliile personale despre sanatatea fizica sau psihica sunt considerate date personale „sensibile” in conformitate cu legile aplicabile privind protectia datelor. Vom procesa astfel de date numai daca v-ati dat consimtamantul explicit sau este necesar (de exemplu, daca solicitati asistenta speciala) sau ati facut public aceste date in mod deliberat.

Informatii despre cont:

Pentru a crea un cont, trebuie sa furnizati o adresa de e-mail si o parola valide. Daca alegeti sa va inscrieti si/sau sa va autentificati folosind un cont terta parte (de exemplu Facebook, Google) ne autorizati sa obtinem informatii despre cont de la platforma terta parte. Puteti consulta politicile de confidentialitate Facebook sau Google, accesand urmatoarele pagini: *https://www.facebook.com/about/privacy  *https://policies.google.com/privacy

 

CE DATE NU STOCAM NICIODATA

Datele cardului de plata al Clientului/ Utilizatorului/ Cumparatorului nu vor fi accesibile si nici nu vor fi stocate de catre ISEE shooting science, ci doar de catre institutia de autorizare a Tranzactiei sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei entitate Clientul/ Utilizatorul/ Cumparatorul va fi informat, anterior introducerii datelor.

3D Secure inseamna o noua abordare globala a autentificarii cumparatorilor si vanzarilor in tranzactii sigure pe Internet. Aceasta masura de siguranta presupune redirectionarea utilizatorului in momentul efectuarii platii pe o pagina securizata, unde inregistrarea fiecarui detinator de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzactie online. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV/CV2).

 

PENTRU CE FOLOSIM DATELE DVS. PERSONALE, DE CE SI PENTRU C T TIMP

Datele dvs. pot fi utilizate in urmatoarele scopuri:

 1. Pentru furnizarea produselor si serviciilor pe care le solicitati: folosim informatiile pe care ni le furnizati pentru a efectua serviciile pe care le-ati solicitat in legatura cu participarea dvs., inclusiv modificarile solicitate legate de cursuri;
 2. Pentru a va contacta in cazul unei schimbari a orarului sau anulari: va trimitem informatii in legatura cu serviciile pe care le-ati solicitat si orice modificari ale acestor servicii. Informatiile nu au scop comercial si nu va puteti dezabona de la ele;
 3. Folosim informatiile dvs. de plata in scopuri de contabilitate, facturare si audit si pentru detectarea si/sau prevenirea oricaror activitati frauduloase; 
 4. In scopuri administrative sau juridice: folosim datele dvs. pentru analiza statistica si de marketing, testarea sistemelor, studii privind satisfactia clientilor, intretinere si dezvoltare, sau pentru a rezolva o disputa sau o revendicare. Retineti ca este posibil sa realizam profilarea datelor, pe baza datelor pe care le colectam de la dvs., in scopuri de analiza statistica si de marketing. Orice activitate de profilare va fi efectuata numai cu consimtamantul dvs. prealabil si depunand toate eforturile pentru a va asigura ca toate datele pe care se bazeaza sunt corecte. Prin furnizarea oricaror date personale sunteti de acord in mod explicit ca putem sa-l folosim, pentru a realiza activitati de profilare in conformitate cu aceasta Politica de confidentialitate; 
 5. Securitate, sanatate, administratie, prevenirea/detectarea infractiunilor: este posibil sa transmitem informatiile dvs. autoritatilor guvernamentale sau organelor de aplicare a legii pentru a respecta cerintele legale;
 6. Pentru comunicari ale Serviciului de asistenta clienti: folosim datele dvs. pentru a gestiona relatia noastra cu dvs. ca si client si pentru a ne imbunatati serviciile si experienta dvs. cu noi;
 7. Pentru a furniza servicii personalizate: folosim datele dvs. pentru a furniza informatii care credem ca va intereseaza inainte, in timpul si dupa participarea dvs. si pentru a personaliza serviciile pe care vi le oferim;
 8. Marketing: din cand in cand, va vom contacta cu informatii despre cursuri promotionale si produse auxiliare prin intermediul comunicarilor online. Cu toate acestea, veti avea optiunea de a va abona sau dezabona de la astfel de comunicari, indicand acest lucru in etapa de rezervare. De asemenea, la orice comunicare online din partea noastra sau a partenerilor nostri de incredere, veti avea ocazia sa indicati ca nu mai doriti sa primiti materialele noastre de marketing direct.

Vom procesa datele dvs. personale numai in cazul in care avem o baza legala pentru a face acest lucru. Baza legala va depinde de motivele pentru care am colectat si pentru care trebuie sa folosim datele dvs. personale.

De asemenea, putem prelucra datele dvs. personale intr-unul sau mai multe dintre urmatoarele cazuri: 

 • Pentru a respecta o obligatie legala (de exemplu, cerintele contabile);
 • Ne-ati dat consimtamantul pentru utilizarea datele dvs. personale (de exemplu, pentru utilizarea in scopuri comerciale);
 • Pentru a va proteja interesele vitale sau cele ale unei alte persoane (de exemplu, in caz de urgenta medicala);
 • Face parte din interesele noastre legitime in functionarea ca o agentie de marketing (de exemplu, in scopuri administrative).

Doar copiii cu varsta de cel putin 16 ani pot sa-si dea consimtamantul. Pentru copiii sub aceasta varsta, este necesar consimtamantul parintilor sau al tutorilor legali ai copiilor.

Nu vom pastra datele dvs. mai mult decat este necesar pentru a indeplini scopul pentru care sunt prelucrate. Pentru a determina perioada de pastrare adecvata, luam in considerare cantitatea, natura si sensibilitatea datelor personale, scopurile pentru care le prelucram si daca putem atinge aceste scopuri prin alte mijloace.

De asemenea, trebuie sa luam in considerare perioadele pentru care ar putea fi necesar sa pastram date cu caracter personal pentru a ne indeplini obligatiile legale sau pentru a ne ocupa de reclamatii, intrebari si pentru a ne proteja drepturile legale in cazul unei revendicari.

Atunci cand nu mai avem nevoie de datele dvs. personale, le vom sterge sau distruge in siguranta. De asemenea, vom lua in considerare daca si cum putem minimiza in timp cantitatea de date personale pe care le folosim si daca putem asigura anonimitatea datelor dvs. personale, astfel incat acestea sa nu mai fie asociate cu dvs. sau sa va identifice, caz in care putem folosi acele informatii fara a va notifica ulterior.

 

PERIOADA STOCARII DATELOR

ISEE Shooting Science SRL poate pastra datele prelucrate pentru diferite perioade de timp, apreciate ca fiind rezonabile, in conformitate cu scopurile indicate anterior. Pastram datele dumneavoastra numai pentru perioada necesara pentru atingerea scopului pentru care detinem datele, pentru a satisface nevoile dumneavoastra sau pentru a ne indeplini obligatiile impuse de lege.

Pentru a sti cat timp pot fi pastrate datele dumneavoastra, folosim urmatoarele criterii:

 1. Atunci cand achizitionati produse si servicii, pastram datele dumneavoastra personale pe durata relatiei noastre contractuale; 
 2. In cazul in care participati la o oferta promotionala, pastram datele dumneavoastra personale pe durata ofertei promotionale; 
 3. In cazul in care ne contactati pentru o intrebare, pastram datele dumneavoastra personale pe durata necesara procesarii intrebarilor dvs., dar nu mai mult de 5 ani de la ultima corespondenta trimisa;
 4. In cazul in care creati un cont, pastram datele dumneavoastra personale pana cand solicitati sa le stergem sau dupa o perioada de inactivitate (fara o interactiune activa cu marcile noastre) definite in conformitate cu reglementarile si indrumarile locale. In acest sens, mentionam ca datele prelucrate pentru acest scop vor fi sterse la 5 ani dupa ultima interactiune cu utilizatorul contului (ca de exemplu, login in contul dumneavoastra);
 5. In cazul in care v-ati oferit consimtamantul pentru marketing, pastram datele dumneavoastra personale pana cand va dezabonati sau solicitati sa le stergem sau dupa o perioada de inactivitate (fara o interactiune activa cu marcile noastre), definite in conformitate cu reglementarile si indrumarile locale. In acest sens, mentionam ca datele stocate in bazele noastre de date pentru scopul comunicarilor de marketing direct sunt sterse din evidentele acestor baze de date la 5 ani de la ultima interactiune cu dumneavoastra;
 6. In cazul in care modulele cookie sunt stocate pe computer, le pastram atata timp cat este necesar pentru ca acestea sa isi atinga scopurile (de exemplu, pe durata unei sesiuni pentru cookie-urile de cos de cumparaturi sau cookie-urile pentru ID-uri de sesiune) si pentru o perioada definita in conformitate cu reglementarile si indrumarile locale. In acest sens, mentionam ca datele prelucrate prin modulele cookies folosite pentru a furniza publicitate comportamentala online, pentru a ne personaliza serviciile pentru dumneavoastra si pentru a permite distribuirea continutului nostru pe site-uri de socializare (butoane de distribuire destinate afisarii site-ului), vor fi pastrate pentru o perioada de maxim 5 ani de la colectarea acestora, in baza consimtamantului dumneavoastra. 
 

SECURITATEA PRELUCRARII

ISEE shooting science a adoptat masuri tehnice si organizatorice de prelucrare a datelor, actualizate in conformitate cu cerintele GDPR, cu scopul de a proteja datele dumneavoastra cu caracter personal impotriva oricaror actiuni de acces neautorizat, utilizare necorespunzatoare sau transmitere, modificare neautorizata, distrugere sau pierdere accidentala. Toti angajatii si colaboratorii ISEE shooting science, precum si orice terte parti care actioneaza in numele si pe seama ISEE shooting science sunt obligati sa respecte confidentialitatea informatiilor dumneavoastra si cerintele GDPR, in conformitate cu prevederile prezentei Politici.

 

SECURITATEA DATELOR DVS. PERSONALE

Respectam proceduri stricte de securitate in stocarea si dezvaluirea datelor dvs. personale si pentru a le proteja impotriva pierderii, distrugerii sau deteriorarii accidentale. Datele pe care ni le furnizati sunt protejate cu ajutorul tehnologiei SSL (Secure Socket Layer). SSL este metoda standard in industrie de criptare a informatiilor personale si a datelor, pentru ca acestea sa fie transferate in siguranta prin internet.

Toate detaliile de inscriere sunt transmise printr-o conexiune de tip SSL cu ajutorul infrastructurii de retea dedicate (Multiprotocol Label Switching-MPLS) si sunt stocate in conformitate cu Standardele privind Securitatea Datelor.

Este posibil ca noi sa dezvaluim informatiile dvs. unor terte parti de incredere in scopurile stabilite in aceasta Politica de confidentialitate. Solicitam tuturor partilor terte sa dispuna de masuri tehnice si operationale de securitate adecvate, pentru a va proteja datele personale, in conformitate cu legislatia irlandeza si UE privind normele de protectie a datelor.

 

PROCESAREA FORMULARELOR DE CONTACT SAU INSCRIERE

ISEE shooting science va folosi informatiile pe care le furnizati in sectiunea corespunzatoare de contact, existenta pe site, exclusiv cu scopul de a procesa solicitarea dumneavoastra.

Prin furnizarea oricaror date cu caracter personal, intelegeti si sunteti de acord ca datele dumneavoastra vor fi prelucrate in conformitate cu prevederile DPP a ISEE shooting science.

Va rugam sa aveti in vedere faptul ca pentru a putea procesa solicitarile dumneavoastra transmise in sectiunea de inscrieri, este posibil ca, in anumite circumstante, sa avem obligatia de a transmite datele dumneavoastra, partenerilor cu care ISEE shooting science colaboreaza si/sau altor terti furnizori de servicii ai ISEE shooting science.

Cu toate acestea, ISEE shooting science a adoptat masuri tehnice si organizatorice adecvate pentru a asigura securitatea transferului de date, precum si prelucrarea in conformitate cu cerintele GDPR a datelor dumneavoastra, de catre entitatile mentionate anterior.

ISEE shooting science se obliga sa nu prelucreze datele cu caracter personal furnizate in alt scop decat acela pentru care au fost transmise, cu exceptia situatiilor in care exista consimtamantul dumneavoastra expres pentru a le utiliza si in alte scopuri.

 

PROCESAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL IN PARTENERIAT

O parte dintre datele cu caracter personal prelucrate prin intermediul site-ului ISEE shooting science vor putea fi transferate catre terti doar in situatia in care exista consimtamantul dumneavoastra expres pentru a proceda in acest sens, cu exceptia situatiilor in care exista o obligatie legala pentru ISEE shooting science de a proceda in acest mod.

Site-ul ISEE shooting science poate contine, la un moment dat, link-uri de acces catre alte site-uri ale caror politici de prelucrare a datelor pot fi diferite de cele ale ISEE shooting science.

Va rugam sa aveti in vedere si sa consultati politicile privind protectia datelor cu caracter personal ale celorlalte site-uri, ISEE shooting science nu isi poate asuma responsabilitatea cu privire la informatiile colectate de aceste terte parti.

 

RELATIILE CU ALTI OPERATORI

In functie de context, s-ar putea sa ne gasim in situatia necesitatii absolute de a oferi informatii la un nivel mai inalt, atat global, cat si intern sau extern, partenerilor nostri si celor cu care facem transfer de date cu respectarea Regulamentului mai sus amintit, in virtutea asigurarii oferirii unor servicii cat mai profesionale cu putinta. Informatiile controlate de ISEE shooting science ar putea fi transferate, transmise sau stocate si prelucrate in UE sau in alte tari decat tara in care locuiti, in scopurile descrise in aceasta politica. Aceste transferuri de date sunt necesare pentru a putea furniza servicii la cel mai inalt nivel, precum si a continua sa va furnizam materialele noastre la cel mai bun nivel profesional. Utilizam clauze contractuale standard aprobate de Comisia Europeana si ne bazam pe deciziile privind caracterul adecvat emise de Comisia Europeana, cu privire la anumite tari, dupa caz, in ceea ce priveste transferurile de date din SEE catre Statele Unite si catre alte tari.

 

PRELUCRARE AUTOMATA DE DATE. COOKIE

Site-ul ISEE shooting science foloseste identificatori de tip Cookie. In acest sens puteti consulta mai jos Politica noastra de Cookie si va puteti exercita dreptul de a dezactiva Cookies.

 

DREPTURILE PERSOANELOR VIZATE

In conformitate cu GDPR, aveti o serie de drepturi cu privire la datele personale pe care ISEE shooting science le prelucreaza:

 1. Dreptul de acces la datele prelucrare– Aveti dreptul de a accesa datele personale pe care le detinem. Prima furnizare de informatii se va face fara a percepe niciun fel de taxa. Daca veti mai avea nevoie de copii ale informatiilor deja furnizate, este posibil sa percepem o taxa rezonabila tinand cont de costurile administrative de furnizare a informatiilor. Solicitarile vadit neintemeiate, excesive sau repetate pot sa nu primeasca un raspuns.
 2. Dreptul la rectificarea datelor– Aveti dreptul sa cereti ca Datele dumneavoastra sa fie rectificate daca sunt inexacte sau invechite si/sau sa le completati daca acestea sunt incomplete. Daca aveti un cont, poate fi mai usor sa va corectati propriile date prin email la contact@i-see.ro.
 3. Dreptul la stergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”) – In unele cazuri, aveti dreptul de a obtine stergerea sau distrugerea Datelor dumneavoastra. Acesta nu este un drept absolut, deoarece uneori s-ar putea sa fim fortati sa pastram Datele dumneavoastra din motive legale sau juridice.
 4. Dreptul la restrictionarea prelucrarii– Aveti dreptul sa solicitati restrictionarea procesarii Datelor dumneavoastra. Acest lucru inseamna ca prelucrarea Datelor dumneavoastra este limitata, astfel incat sa putem pastra Datele, dar sa nu le utilizam sau sa le procesam. Acest drept se aplica in circumstante specifice prevazute de Regulamentul general privind protectia datelor, si anume:

– exactitatea Datelor este contestata de persoana vizata (adica de dumneavoastra), pentru o perioada care permite operatorului (adica ISEE shooting science) sa verifice corectitudinea Datelor;

– prelucrarea este ilegala si persoana vizata (adica dumneavoastra) se opune stergerii Datelor si solicita restrictia de utilizare a acestora;

– operatorul (de exemplu, ISEE shooting science) nu mai are nevoie de Date pentru prelucrare, dar acestea sunt solicitate de persoana vizata (adica de dumneavoastra) pentru stabilirea, exercitarea sau apararea unor pretentii legale;

– persoana vizata (adica dumneavoastra) a ridicat obiectii procesarii bazata pe motive legitime din partea operatorului (in acest caz ISEE shooting science), in temeiul verificarii daca motivele legitime ale operatorului (ISEE shooting science) depasesc pe cele ale persoanei vizate (adica dumneavoastra).

 1. Dreptul la portabilitatea datelor – Aveti dreptul sa mutati, sa copiati sau sa transferati datele care va intereseaza din baza noastra de date intr-o alta. Acest lucru se aplica numai datelor pe care le-ati furnizat, atunci cand procesarea se bazeaza pe consimtamantul dumneavoastra sau pe baza unui contract si este implementata prin mijloace automate.
 2. Dreptul de opozitie– Va puteti opune in orice moment prelucrarii datelor dumneavoastra atunci cand o astfel de prelucrare se bazeaza pe un interes legitim. 
 3. Dreptul de a retrage consimtamantul in orice moment – Va puteti retrage consimtamantul in ceea ce priveste prelucrarea datelor dumneavoastra atunci cand o astfel de procesare se bazeaza pe consimtamant. Retragerea consimtamantului nu afecteaza legalitatea prelucrarii pe baza consimtamantului inainte de retragerea acestuia.
 4. Dreptul de a depune o plangere la autoritatea de supraveghere competenta – Aveti dreptul sa depuneti o plangere in fata autoritatii de protectie a datelor din tara dumneavoastra de resedinta sau de domiciliu pentru a contesta practicile de protectie a datelor oferite de ISEE shooting science.
 5. Dreptul de a va opune prelucrarii datelor dumneavoastra in scopuri de marketing direct – Va puteti dezabona sau renunta la comunicarea noastra de marketing direct in orice moment. Este mai usor sa faceti acest lucru dand clic pe linkul „dezabonare” in orice e-mail sau comunicare pe care vi le trimitem. 
 6. Dreptul de a va opune prelucrarii datelor dumneavoastra de catre noi atunci cand desfasuram actiuni in interes public sau in interesele legitime proprii sau ale unui tert – Va puteti opune in orice moment prelucrarii datelor dumneavoastra atunci cand o astfel de prelucrare se bazeaza pe un interes legitim.
 7. Dreptul de a dezactiva Cookies– aveti dreptul sa dezactivati modulele cookie. Setarile din browserele de Internet sunt de obicei programate in mod implicit pentru a accepta modulele cookie, dar puteti sa le reglati usor modificand setarile browser-ului.

Iti poti exercita aceste drepturi, fie individual, fie cumulat, foarte usor, prin simpla transmitere a unei solicitari prin E-mail, la: contact@i-see.ro.

 

SOLICITARI JURIDICE

Accesam, pastram si oferim informatiile dumneavoastra autoritatilor de reglementare, factorilor de aplicare a legii sau altor entitati:

 1. Ca raspuns la o solicitare de natura juridica, atunci cand consideram, cu buna-credinta, ca legea ne impune acest lucru. De asemenea, este posibil sa raspundem la solicitari de natura juridica atunci cand consideram, cu buna-credinta, ca raspunsul impus de legile din jurisdictia respectiva afecteaza utilizatorii din acea jurisdictie si este conform cu standardele recunoscute la nivel international.
 2. Atunci cand consideram, cu buna credinta, ca este necesar pentru: a detecta, a preveni si a raspunde la acte de frauda, utilizarea neautorizata a oricarui material care ne apartine, incalcari ale conditiilor sau politicilor noastre sau alte activitati daunatoare sau ilegale, pentru a ne proteja pe noi (inclusiv drepturile, bunurile sau materialele noastre), pe dumneavoastra si pe altii, inclusiv in cadrul investigatiilor sau al anchetelor autoritatilor de reglementare sau pentru a preveni decesul sau vatamarea corporala iminenta. De exemplu, daca este relevant, furnizam informatii catre si primim informatii de la terti parteneri despre fiabilitatea contului dumneavoastra, pentru a preveni frauda, abuzul si alte activitati daunatoare in cadrul si in afara materialelor noastre.

Informatiile pe care le primim despre dumneavoastra pot fi accesate si stocate o perioada mai lunga de timp atunci cand fac obiectul unei solicitari de natura juridica sau unei obligatii legale, al unei anchete guvernamentale, sau al unor investigatii privind posibile incalcari ale conditiilor sau politicilor noastre, sau in alte cazuri pentru a preveni prejudiciile.

 

EXONERARE DE RASPUNDERE

Site-ul ISEE shooting science poate contine legaturi catre alte site-uri si/sau alte pagini web care nu sunt proprietatea ISEE shooting science. ISEE shooting science nu isi asuma nicio responsabilitate cu privire la continutul acestor site-uri si, prin urmare, nu va putea fi tinuta raspunzatoare pentru continutul, publicitatea, bunurile, serviciile, software-ul, informatiile sau alte materiale disponibile pe sau prin intermediul acestor site-uri. ISEE shooting science nu va fi responsabila de pierderea datelor cu caracter personal, de orice efecte negative asupra datelor personale ale vizitatorilor sau de alte daune morale si/ sau patrimoniale cauzate de accesul la respectivele site-uri.

 

ACTUALIZAREA POLITICII DE PROTECTIE SI PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Va rugam sa aveti in vedere faptul ca prezenta Politica poate face obiectul unor modificari periodice de continut, prin actualizarea site-ului ISEE shooting science. Va vom trimite o notificare inainte de a aduce orice modificari acestei Politici si va vom oferi posibilitatea sa consultati DPP revizuit inainte de a alege sa continuati sa utilizati materialele noastre.

Va rugam sa nu continuati sa utilizati site-urile ISEE shooting science daca nu sunteti de acord cu astfel de modificari. De asemenea, va recomandam sa verificati aceasta pagina pentru orice actualizare.

Termenii DPP se interpreteaza in conformitate cu legislatia aplicabila.

 

CONTACT

Daca aveti intrebari sau preocupari cu privire la modul in care tratam si folosim datele dumneavoastra cu caracter personal, sau doriti sa va exercitati oricare dintre drepturile dumneavoastra, va rugam sa ne contactati la contact@i-see.ro